Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évesen nem volt még pasim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen nem volt még pasim. Hogy/hol szerezzek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és soha nem volt még barátom. Sőt, semmi szerelmi tapasztalatom. Még egy ártatlan csók sem 12 éves koromból… Igaz, sokáig nem is nagyon hajtottam érte. Fiús lány voltam, fiúkkal játszottam (két bátyám van, rokonságban is fiúk, szerintem ez az ok). Egészen kamaszkoromig fiús stílusú ruhákban is jártam. De pár éve ennek vége, baráti társaságomban csak lányok vannak (pár fiú csak haver szinten), lányos ruhákat veszek fel, stb., és néhány éve eléggé vágyok egy kapcsolatra… 20 éves vagyok, tudom, hogy nagyon le vagyok maradva. De eddig semmi nem jött össze… Még olyan sem volt, hogy egy sráccal közel voltunk volna ahhoz, hogy járjunk. Szerintem nem a külsőm az oka, átlagos kinézetű lánynak mondanám magam, nem vagyok hódító, de nagyképűség nélkül mondom, hogy nálam kevésbé szépeknek is több kapcsolatuk van. (ezt csak azért írom, hogy ne egyből azzal gyertek, hogy biztos olyan csúnya vagyok :D). Azt hiszem, a probléma lényege az, hogy otthonülős típus vagyok, nem járok bulikba, nincs óriási baráti köröm. Inkább itthon foglalkozom a hobbijaimmal, vagy olvasgatok, nyelvet tanulok, sportolni járok (de azt is lányokkal). Eleve kevés fiú van a környezetemben, óvónőnek tanulok főiskolán, szóval itt sem pasikkal vagyok körülvéve  és ugyanez volt az egészségügyi középiskolában. Szóval, kevés a fiúismerős, nem járok bulizni, kocsmázni, ismeretlen társaságba… Mondhatjátok, hogy változtassak ezen, de ez nem olyan egyszerű…  nem állhatok be egy idegen baráti társaságba, nem cserélem le a mostaniakat… ráadásul ez a bulizós-ivós világ, ami körül minden forog, nem is tetszik nekem, nem érzem magam jól benne. Félénk vagyok, visszahúzódó. Általában jól kijövök mindenkivel, segítőkész, kedves vagyok mások szerint, szóval az alaptermészetemmel sincsenek hatalmas problémák… Most van egy fiú, akivel azt hittem lesz valami, én szeretném is, de rájöttem, hogy neki abszolút nem jövök be, csak haverként. Szóval ez a remény is elment. Mit tegyek szerintetek…? Hol „keressek” valakit? De nem csak úgy valakit, hogy minél előbb túl legyek a dolgokon… Szóval ne ilyeneket mondjatok, hogy igyam le magam és feküdjek le az első sráccal a buliban.

Kezdek kétségbeesni, és már nagyon cikinek érzem, hogy 20 éves fősikolás vagyok, és semmi… barátnőim is mindig mondják, hogy legyen már pasim, én szeretném, de hát ahhoz két ember kell, és mit csináljak, ha nincs másik…?

2010. jún. 2. 10:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem késtél le semmiről sem!

Biztos előbb utóbb rádtalál a szerelem.Próbálkozz tovább a neten,itt is vannak jó srácok,akik nem csak a szexre mennek.De boltban vagy bárhol lehet ismerkedni,persze csakha nem állandóan otthon ülsz!

Fel a fejjel és kitartás!:)))

2010. jún. 2. 13:03
 22/28 anonim ***** válasza:
szia 12.55-kor kiírta egy srác, h nem tud magának barátnőt találni, ő 21 éves, mi lenne, ha megpróbálkoznáél vele?:)
2010. jún. 2. 13:55
 23/28 anonim ***** válasza:

Előző hozzászóló vagyok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__901413

Itt megtalálod:) Kellemes ismerkedést!!!:)

2010. jún. 2. 13:59
 24/28 anonim ***** válasza:
A belinkelt kérdés feltevője vagyok. Küldj nekem egy privát mail-t. Talán ismerkedhetünk.
2010. jún. 2. 18:07
 25/28 anonim ***** válasza:
21 vagyok. Talán nem kizáró ok.
2010. jún. 2. 18:11
 26/28 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy előhozom a kérdést - biztos nem sok embert érdekel, de leírom azoknak, akiknek hasonló gondolataik vannak, mint nekem tavaly nyár elején... :)

Szóval: augusztus óta van barátom. Nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást. December óta nem vagyok már szűz. rengeteget tanultam az elmúlt 7 hónapban, és egyáltalán nem érzem, hogy hátrányom lenne abból, hogy most kezdtem. :) A barátom egyidős velem, de voltak előttem barátnői. Megértette, hogy nekem ő az első, türelmes volt, mindent elnézett nekem.

Nagyon boldog vagyok, egy cseppet sem érdekel már, hogy a többi lány 13-14 évesen kezdte. :)

Ne adja fel senki, egyszer titeket is megtalál a szerelem! :)

2011. márc. 15. 01:00
 27/28 anonim válasza:
Kedves kérdező hova valósi vagy? :)
2011. márc. 20. 10:15
 28/28 anonim ***** válasza:
éljen :)
2011. márc. 20. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!