Hogyan szerezzek cigit 15 évesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék normális válaszokat, tisztában vagyok vele hogy káros meg ilyesmi, de nem fáradjatok vele hogy leírjátok :)
Köszi! :)
Tehát kellene cigi, soktol hallom bemennek és kiadják nekik ennyi idősen? Az a baj hogy mindig izgulok ha be akarok menni? Van budapesten bármilyen dohánybolt ahol kiadják 18 alattinak?
És ti nem izgultok ha kiálltok megkérni valakit. stb.?
Vagy mit szoktatok még csinálni? :D
Köszi a válaszokat előre is!
2015. ápr. 8. 22:16
1/9 anonim válasza:
Inkább a tankönyveket forgasd hasznosabb mint szívni azt a piszkot.
2/9 anonim válasza:
vigyél valami 18 feletti rokont vagy havert és várd meg kint amíg megveteted vele, és annyi :D nekem nem volt ilyen problémám mert amikor bejöttek ezek a 18 éven alattiakat még a boltba se engednek be dolog nekem a szomszédom a trafikos tehát a családjából bárki volt éppen ott a pult mögött kiadta sunyiban mivel ismernek... persze elkérték a személyit és meg is nézték csak hát nem problémáztak :)
3/9 anonim válasza:
Gratulálok. Na ezért nem akarok én gyereket, mert ez a társadalom meg van hülyülve teljesen. Iszonyatos a korosztályotok.
5/9 A kérdező kommentje:
2.-nak és utolsónak koszi, ment a felpontozás.
A tobbi offolónak meg látom sok ideje van:)
2015. ápr. 9. 14:59
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Inkább a tanuláson járjon az eszed, hülyegyerek! Azt hiszed, ettől leszel menő?!
8/9 anonim válasza:
Hát nekünk legalább sok időnk is lesz. De rólad ez nem lesz elmondható, ha már 15 évesen rászoksz erre a szarra.
9/9 anonim válasza:
Én arra járó szakmunkásokat vagy menőbbnek tűnő srácokat kérek meg hogy menjenek be. Először izgultam de a 3. után már lazán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!