Hogyan szerezzek 12 évesen pénzt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kéne egy kis pénz mert mostanában nincs valami sok pénzem. Az összes megtakarított pénzemet egy jó szintetizátorra szeretném költeni mivel járok zongorára de nem tudok semmivel gyakorolni.Telefontokot is kéne vennem mert nincs tokja és nem mostanában kapok új telcsit. Várom a válaszokat előre is köszi.2015. jan. 30. 20:37
1/8 anonim válasza:
12 évesen sehogy. Vagy a szüleidtől vagy sehogy. ennyi idősen még diákmunkát se vállalhatsz.
2/8 A kérdező kommentje:
A szüleimtöl nem szoktam kérni, anyukám fogja menvenni a szintit csak szeretnék neki segîteni valahogy.
2015. jan. 31. 08:37
3/8 Enoid válasza:
Hello.
Mikor kicsi voltam leszedtem a málnát és a bolt előtt eladtam hamar olcsón, Ja ja műanyag pohárban volt....és vettem is az afrikana csokit :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vâlaszt. :)
2015. febr. 1. 07:11
5/8 anonim válasza:
Mèg jó hogy tèl van, hisz csak úgy nyüzsögnek a málnák hülyegyerek
6/8 A kérdező kommentje:
Jó nyilván való hogy nem télen szedegetek gyümölcsöket de annak ellenêre hogy têl van eltudok adni más cuccost is és nem kell leszolni a másikat.
2015. febr. 3. 07:03
7/8 Enoid válasza:
jah azt nem is figyeltem de amúgy tobozokat festettem be arany porral (nitrolak+aranypor) de szerintem elég ha csak a kinyílt részre kis fehéret kensz. Úgyse azért fogják venni mert feltétlen szüksége van rá. Meglett a szinti amúgy? Én most telket veszek tanyát csinálok.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!