Miért vagyok ennyire dohányzás-ellenes?
Az a gond, hogy valószínűleg az a baj, hogy a szeretteid cigiznek, meg a barátaid is.
Ilyen fajta vagy, én ia gyűlölöm ha egy dohányos a pofámba fújja a füstöt, rám hajítja a csikket, a gatyámra hamuzik részegen stb.
De alapjáraton nem érdekel ha vki cigizik lehet 10 éves is, de ne a pofámba fújja!
Múltkor társaságban beült elém egy full részeg dohányos csaj és az összes füst a pofámban landolt. Majdnem osszeverekedtünk ezért...
Ha magadat elfogadod így akkor ne változz! :D
Ha zavar akkor lelkileg próbáld rögzíteni, hogy ők is emberek, csak alacsonyabb IQ-juak mint egydohányzó.
(Kutatások bizonyították, hogy aki dohányzik annak sokkal kisebb az IQ-ja, mint annak aki nem)
Drága 13-as!
Nézd csak, ezt Te írtad:
"Az a gond, hogy valószínűleg az a baj, hogy a szeretteid cigiznek, meg a barátaid is."
Még fogalmazni sem tudsz, de Te zengsz az IQ-ról.
Röhejes :DD
Utolsó: Jaj hagyjuk már kérlek! :D
Fáradt voltam, nem néztem mit írok, ráadásul telefonról firkantottam.
Utolsó előtti: Pont itt a GYK-n küldött itt egy úriember egy linket erről a kutatásról. Nem, nem a Nők Lapjában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!