Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért vagyok ennyire dohányzás...

Miért vagyok ennyire dohányzás-ellenes?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a dohányzást és ördögi dolognak tartom. A dohányzó embereket pedig egyszerűen NEM TUDOM elfogadni. Nem értem meg őket, hogy miért jó ez nekik, hogy tönkreteszik az életüket. Elkezdik, hogy ne lógjanak ki a sorból mert akkor biztosan 'nem lennének olyan rohadt menők' és aztán meg költhetik a napi több ezer forintot rá... Kiskoromban sem kedveltem a dohányzást, de mostanra, ha meglátok valakit dohányozni kiráz a hideg és elkezdem magamban átkozni... Márpedig a háromnegyed világ dohányzik körülöttem. Nem is a nevelésről lehet itt szó, mert szüleim, és szinte az egész családom dohányzik. Többször volt már, hogy emberek, akiket nagyon szeretek, kiderült, hogy dohányoznak és nagyot csalódtam bennük, hatalmasat estek a szememben... Mitől alakulhatott ez bennem így ki, ilyen szinten? És ezen ugye változtatnom kéne? 16 éves lány vagyok...

2015. júl. 24. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Dohányos és nem dohányos között nincs semmi különbség. Egy nem dohányos is lehet egy utolsó tajparaszt, egy dohányos is lehet rendes, normális, intelligens ember. Ha valaki mekit eszik azt se ítéled el, vagy el van hízva, pedig ezek is igen károsak az egészségre. Amíg nem cigiztem én is elítéltem a cigizést, nekem is nyomja az egész család, hozzád hasonlóan. Amikor sikerült rászoknom (megbántam), akkor jöttem rá, hogy ez nem mérvadó egy ember megítélésében.
2015. júl. 27. 18:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm:)
2015. júl. 27. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy valószínűleg az a baj, hogy a szeretteid cigiznek, meg a barátaid is.

Ilyen fajta vagy, én ia gyűlölöm ha egy dohányos a pofámba fújja a füstöt, rám hajítja a csikket, a gatyámra hamuzik részegen stb.

De alapjáraton nem érdekel ha vki cigizik lehet 10 éves is, de ne a pofámba fújja!

Múltkor társaságban beült elém egy full részeg dohányos csaj és az összes füst a pofámban landolt. Majdnem osszeverekedtünk ezért...

Ha magadat elfogadod így akkor ne változz! :D

Ha zavar akkor lelkileg próbáld rögzíteni, hogy ők is emberek, csak alacsonyabb IQ-juak mint egydohányzó.

(Kutatások bizonyították, hogy aki dohányzik annak sokkal kisebb az IQ-ja, mint annak aki nem)

2015. júl. 29. 01:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, kérlek dobnál egy linket arról a kutatásról? Márha nem a nôk lapjából van.
2015. júl. 29. 01:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Drága 13-as!

Nézd csak, ezt Te írtad:

"Az a gond, hogy valószínűleg az a baj, hogy a szeretteid cigiznek, meg a barátaid is."

Még fogalmazni sem tudsz, de Te zengsz az IQ-ról.

Röhejes :DD

2015. júl. 30. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: Jaj hagyjuk már kérlek! :D

Fáradt voltam, nem néztem mit írok, ráadásul telefonról firkantottam.

Utolsó előtti: Pont itt a GYK-n küldött itt egy úriember egy linket erről a kutatásról. Nem, nem a Nők Lapjában volt.

2015. aug. 2. 02:08
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
Akkor hajrá, oszd meg velünk, kiváncsian várom. Biztos hiteles az egész.
2015. aug. 2. 11:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek:) Amúgy én azért azt nem hiszem, hogy kisebb lenne az IQ szintjük... Csak egy dologban/pontban más a felfogásuk, mint a nem dohányzóknak. Egyébként rájöttem, hogy azért sem szeretem, ha egy szeretett ismerősöm vagy rokonom dohányzik, mert rettegek attól, hogy betegek lesznek tőle... És ezért nem is szeretek ismerkedni dohányosokkal, mert félek, hogy közel engedem.magamhoz őket és valami bajuk lesz aztán... Féltem őket:( De amúgy is utálom az egész cigit, úgy ahogy van: a füstjét, a szagát, mindent... Visszataszító... Átok arra aki feltalálta:"D
2015. aug. 5. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
13-as! Te minden szart beveszel? Csak néz körül. Tényleg azt látod, hogy csak az IQ gyengék dohányoznak. Hát nem. Sőt, ha esetleg nem tudnád, a dohányzásnak memória serkentő hatása (is) van. Gondolkozz egy kicsit!
2015. aug. 8. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!