Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szoktatok rá a cigire?

Hogyan szoktatok rá a cigire?

Figyelt kérdés
szerintem tanulságos megismerni egymást történetét (:
2010. márc. 6. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt egyszerű! Az összes barátom cigizett, én sem maradhattam ki... eleinte 2 szál cigitől is rosszul voltam, nem bírtam felállni, szédültem, volt olyan is, hogy hánytam... aztán le kellett küzdeni a vele járó kellemetlen szagot, illetve azt a qrvaszar érzést, hogy fáj és nyom, amikor könnyező szemekkel próbálod letüdőzni. :/ de mégis, kemény munkával fél év alatt sikerült! :D Ez 3 éve volt, most meg nem tudom már letenni. Aki teheti, ne erőszakolja meg magát!
2010. márc. 6. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Én gyűlöltem a cigit. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is kipróbálom.

Aztán 8 évvel ezelőtt a gimiben, addig erőltette az egyik "barátnőm", hogy kipróbáltam. Nem köhögtem, semmi reakcióm nem volt rá. Arra gondoltam, hogy nem is olyan vészes...Pedig igen...

Most vagyok leszokóban. Jól megy.

2010. márc. 6. 11:45
 3/10 anonim válasza:
Nagyobbak közt nehéz volt ők nemtudták elfogadni én mért nem szívok és őszintén tönkre tettek erős dohányos lettem 12 évesen:(
2010. márc. 6. 17:28
 4/10 anonim válasza:

elég sötét múltam van/volt.

senkinek nem tudtam elmondani a próblémáim és egyépként sem akartam.(hiszen senkise értett volna meg)

magányomban és fájdalmamban a cigihez menekültem. de nem igazán szoktam rá. általában akkor gyújtok rá ha előtör ez az érzés belőlem, viszont egyátalán nem kívánom. de megnyugtat. ritka, hogy szívok havonta 1 szál.

2010. márc. 6. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
osztálytársamék elkezdtek cigizni és egyszer kipróbáltam azóta nem tudom letenni ez 3éve volt:S
2010. márc. 6. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

haverommal találtunke gy doboz cigit az út szélén, bontatlanul, és volt nállam gyújtó....

kipróbáltuk..

sunyiban átjött mindíg.. bebújtunk a szalmabálásba meg a kinti wc-be és anyu elkapott minket és 2fülessel úsztuk meg:)

szóval kockázatos fiatalon kipróbálni de én azóta is dohányzom, semmi bajom(hál istennek) és fogok is dohányozni:)

akinek nem tetszik nyalja ki

2010. márc. 7. 01:50
 7/10 anonim ***** válasza:

"akinek nem tetszik nyalja ki"

:DDDDDDDDDDDDDDD

2010. márc. 7. 16:04
 8/10 anonim válasza:

Rászokni jó gyorsan.

Leszokni meg kurv@ nehéz

2010. márc. 7. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát vagy 6 évek kipróbáltam, persze haverokkal mert midnenki más hát én mért ne stb, és öt éve rendszeresen dohányzom mert szeretek cigizni. az érdekes ebben az, hogy fizikailag nem vagyok függő. Most egy másfél hete nem gyújtottam rá, semmi bajom nem is hiányzik, de tudom hogy holnaptól (vissza munkába) újra ugy fogod cigizni mint aki függő.
2010. márc. 7. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
A csaladom ramfogta az elso foku unokatestveremet...es mar annyira ki voltam...hogy fogtam egyet es beleszivtam..nem szedultem meg csak nem is kohogtem pedig le tudoztem...de csak akkor gyujtok ra ha elotor belolem az a fajdalom amit a csaladom ...kovetett el ellenem...a 14 L Nem vagyok fuggo meg....idaig....
2010. márc. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!