Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért köhögök az e-cigitől?

Miért köhögök az e-cigitől?

Figyelt kérdés
lassan fél éve elektromos cigit szívok ,és még a mai napig is néha megköhögtet. az arány PG30/70 nic.3% -ra levittem már.

2015. júl. 4. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Hát nézzük: mérget lélegzel be szándékosan, a szervezet meg védekezni próbál.

Talán ez lehet az oka?

2015. júl. 4. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Hát igen. mekkora legenda már, hogy mennyire egészséges az e-cigi. megy a propaganda rendesen, hogy ez egyáltalán nem káros.
2015. júl. 4. 08:52
 3/10 A kérdező kommentje:
NEM-NEM nem egészséges az e-cigi! Kevésbé Káros mint az analóg ! de ez most egy másik téma lenne ,a köhögésre nincs vmi megoldás ?
2015. júl. 4. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy nincs - ne szívd tovább :)
2015. júl. 4. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Túlságosan levegős a patronod.
2015. júl. 4. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:

te kevered a levest vagy veszed?

Ha te kevered vannak bizonyos adalék anyagok amikkel tudsz kombinálni például kisebb torok hatás elérése talán segít a köhögést megszüntetni esetleg pg-vg arányon változtatni mer valaki allergiás lehet az egyikre itt hozzá is tenném csak az okosoknak hogy a mogyoró se méreg mégis van aki allergiás rá nem kicsit.

Itt olvashatok a kedves kérdező is,

[link] meg a méregnek beállító válaszadók is.

Amúgy meg de bírom mikor nem tudják miről beszélnek de mondják az okosat én se vitatom hogy nem káros de nem méreg az biztos

2015. júl. 5. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 5. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
amúgy mit használsz, készülék,tank,liquid?
2015. júl. 5. 22:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Magam keverem a juicet ,PG30/70 nic.3% ,tankom: Taifun GT1 - GT2 ,csak gyümölcs ízű TPA aromákat használok
2015. aug. 9. 16:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Mivel nem kevés "megoldás" érkezett ezért leírom ,hogy mi volt a hiba ,hátha másnak is segítek ezzel. Vállaszatok nagyon-nagyon jó minőségű vattát !! Mióta én is lecseréltem eredeti organikus Muji vattára ,minden probléma elmúlott.
2015. okt. 9. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!