Miért köhögök az e-cigitől?
Figyelt kérdés
lassan fél éve elektromos cigit szívok ,és még a mai napig is néha megköhögtet. az arány PG30/70 nic.3% -ra levittem már.2015. júl. 4. 08:00
1/10 anonim válasza:
Hát nézzük: mérget lélegzel be szándékosan, a szervezet meg védekezni próbál.
Talán ez lehet az oka?
2/10 anonim válasza:
Hát igen. mekkora legenda már, hogy mennyire egészséges az e-cigi. megy a propaganda rendesen, hogy ez egyáltalán nem káros.
3/10 A kérdező kommentje:
NEM-NEM nem egészséges az e-cigi! Kevésbé Káros mint az analóg ! de ez most egy másik téma lenne ,a köhögésre nincs vmi megoldás ?
2015. júl. 4. 10:35
4/10 anonim válasza:
Dehogy nincs - ne szívd tovább :)
6/10 anonim válasza:
te kevered a levest vagy veszed?
Ha te kevered vannak bizonyos adalék anyagok amikkel tudsz kombinálni például kisebb torok hatás elérése talán segít a köhögést megszüntetni esetleg pg-vg arányon változtatni mer valaki allergiás lehet az egyikre itt hozzá is tenném csak az okosoknak hogy a mogyoró se méreg mégis van aki allergiás rá nem kicsit.
Itt olvashatok a kedves kérdező is,
[link] meg a méregnek beállító válaszadók is.
Amúgy meg de bírom mikor nem tudják miről beszélnek de mondják az okosat én se vitatom hogy nem káros de nem méreg az biztos
7/10 anonim válasza:
vagy ez segíthet: https://www.youtube.com/watch?v=OQASBWZLB9c&list=PLC031703AE..
8/10 anonim válasza:
amúgy mit használsz, készülék,tank,liquid?
9/10 A kérdező kommentje:
Magam keverem a juicet ,PG30/70 nic.3% ,tankom: Taifun GT1 - GT2 ,csak gyümölcs ízű TPA aromákat használok
2015. aug. 9. 16:31
10/10 A kérdező kommentje:
Mivel nem kevés "megoldás" érkezett ezért leírom ,hogy mi volt a hiba ,hátha másnak is segítek ezzel. Vállaszatok nagyon-nagyon jó minőségű vattát !! Mióta én is lecseréltem eredeti organikus Muji vattára ,minden probléma elmúlott.
2015. okt. 9. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!