Mennyit tudtok tölteni egy perc vagy óra alatt? Szerintetek mennyit lehet keresni cigitöltéssel? Megéri-e?
Figyelt kérdés
Már a rutinommal 3 cigit tudok betölteni kényelmesen 1 perc alatt, és hosszas, kemény számolgatások alatt kijött, h így 2126 Ft-ot keresnék óránként, ha 500-ért adom a cigit! Szépen hangzik, ugye, és erre pedig azért biztos lenne vevő, csak hát ilyen adómenetes jövedelem után nagy a kockázat :S2010. márc. 2. 17:15
1/5 anonim válasza:
1 perc alatt 1 szál 1 óra alatt két doboz simán meg van ha ügyes az ember akár 3 is!megérheti de ezt csak akkor tudod meg ha kipróbálod!
2/5 issti válasza:
Én elektromos töltővel 5 perc alatt csinálok egy dobozzal.
3/5 anonim válasza:
A cigi töltés sokkal olcsőbb csak 5000FT havonta de sajna én nekem a töltött nem ment és a drága cigit kel szívnom
4/5 anonim válasza:
500ft-ért nem tudod eladni,mert vannak a piacon olcsóbb "gyári" cigik.Próbáld olcsóbban és idegennek soha!!Tuti bukta!
5/5 anonim válasza:
Régi kérdés, de én 1 dobozt megtöltök 4 perc alatt, anyukámnak. :D
18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!