500 forintból lehet még cigit venni? Ha igen, akkor milyet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 16:20
1/13 anonim válasza:
Bőrszívart négert 20cm es a közértbe
2/13 anonim válasza:
Viceroy, Golden Gate
az első válaszolónak meg tiszta szívemből kívánom, hogy dögöljön meg minél elöbb.
3/13 anonim válasza:
Viceroy,Bond most ez a kettő jutott hirtelen az eszembe, de én már láttam boltokban úgynevezett olcsóbb cigiket is, de a nevüket nem tudom!
4/13 anonim válasza:
nem pirukki te:P *prilluki:D de sebaj:)
499.-Piros; Kék viceroy normal hosszu
510.-piros; kék viceroy 100as
555.-zöld pall mall
550.-sophiane
600.-100-as sophiane
5/13 anonim válasza:
szürke viceroy 500
vékony szürke viceroy 490.
bond 500
7/13 anonim válasza:
a bond már 520... bár én is azt szivom.
olcsobb is van ujságosoknál, de csak ritkán. én pár honapja (mar fél éve is talán) vettem 390 ért MATRIX-ot.. de mar nincs, akkoriba ki is volt annal az ujságosnál téve hogy csak annyi..nemtom h uj cigi e volt, bar azota sem tudom van e még és mennyiért van..
8/13 anonim válasza:
500ft-ért szoktam piros viceroyt venni.
9/13 anonim válasza:
Akkor Magyarországon még elég olcsó a cigi.Nálunk 2,30 € Golden Gate (19 db) a legolcsóbb
10/13 anonim válasza:
én még régiárasan veszem a viceroy-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!