Sziasztok most gondolkodom egy pipa vásárlásán és eddig csak egyszer vizipipáztam tehát még "kezdő" vagyok. Szóval érdekelne hogy mekkora pipát, milyen szénnel és dohánnyal lenne érdemes venni és persze hol illetve ha van valakinek vmi tapasztalata azt szívesen fogadom.
2011. júl. 15. 00:30
1/8 anonim válasza:
6000-12000 ft-os árfekvésben nyugodtan nézelődhetsz a pipák közt. mentolost ajánlom, kólást,energia italos,sárgadinnyés-görögdinnyés. azt sem írtaed ki hol laksz, így hogy mondjak helyet? :\
2011. júl. 15. 12:07
2/8 A kérdező kommentje:
ja bocs 3. ker de bárhova képes vagyok elmenni BPn belül
2011. júl. 15. 12:31
3/8 anonim válasza:
Hát Budapestet nem ismerem, debreceni helyeket tudtam volna, de netről is lehet simán rendelni. vagy rákeresel hogy budapest vizipipa bolt
Tessék,ezen az oldalon megtalálsz mindent,ami kell,méghozzá,nagyon baráti árakon! :)
Nekem ilyen pipám van,nagyon jó,csak a csöve nem jó,mert alapból egy silány minőségű gagyi csövet adtak hozzá,úgyhogy kell venni egy moshatót.
Szenek közül talán az öngyulladósakat ajánlom,ha nem akarod gáztűzhelyen,illetve más egyéb,hosszan tartóan beizzítással foglalkozni,csak gyorsan pipázni.
Ez a mondat nagyon,de nagyon magyarra sikeredett! :)
2011. júl. 15. 17:11
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget még az érdekelne hogy minden pipára mindenféle kerámiát lehet tenni, illetve azok közül melyik miért jobb?
2011. júl. 15. 22:39
6/8 anonim válasza:
persze,hogy lehet,csak lehet,hogy az egyikre túl nagy lesz a kerámiának az alja,ezért kell rá mg egy gumitömítés.
Egyébként vannak a phunnel kerámiák,azokban tovább tart a dohány,de,hogyha tényleg kezdő vagy,akkor jó az is,amit kapsz a pipához! :)
2011. júl. 16. 15:59
7/8 A kérdező kommentje:
értem köszi a segítséget mindenkinek, csak kicsit érdekesnek tűnt nekem hogy 3 féle kerámia is van, mindegyiknek más a kialakítása és nem értettem miért van ez.
2011. júl. 17. 00:03
8/8 anonim válasza:
mert a vortex-ben,illetve a phunnelben nem folyik le a melasz,így tovább füstölhetsz! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!