Nagyon gáz ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
de a barátját nem zavarja mert ő is cigizik2010. febr. 27. 22:30
21/28 anonim válasza:
Egy lány tud szexin is cigizni... :)
22/28 anonim válasza:
Ha mar szultel annyi gyereket, amennyire vagytal, (es a kozelukben nem dohanyzol), akkor csak a sajat egeszsegedet karositod! inkabb ne tedd! Egy no petefeszkeben nem fejlodnek uj petesejtek, hanem a meglevok ernek be! Az csak onamitas, hogy teherbeeses (rosszabb felfogasuaknal szules) elott 1-2-3 honappal majd abbahagyom! Es nem is mindig sikerul! En dohanyzom(sajnos!!!), es nagyon szeretnem abbahagyni, de egyaltalan nem konnyu!
23/28 anonim válasza:
szerintem nem gáz ..
én is cigizek, akinek meg nem kellek "cigisen" nem erdekel : DD
de mondjuk a környezetemben senkit nem zavar h cigizek ..
16*L
25/28 anonim válasza:
ha a barátodat nem zavarja akkor nem ciki.. szard le más mit mond
26/28 anonim válasza:
Szerintem meg térjél át a (vízipipára) és a barid is örülni fog
28/28 anonim válasza:
Szerintem egyrészt mindenki maga dönti el h mit kezd az életével,másrészt ki szerint mi a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!