Nagyon gáz ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
de a barátját nem zavarja mert ő is cigizik2010. febr. 27. 22:30
11/28 anonim válasza:
a legnagyobb gond a cigivel, hogy elszinezi a fogakat és annyi.
12/28 anonim válasza:
Aki cigizik az egy 20-as simán letagadhat....az IQ-jából.
Az intelligens ember nem követi el ugyanazt a hibát többször egymás után. Ha egyszer szájába vette a cigit, és netán kipróbálta többé nem gyújt rá.
13/28 anonim válasza:
Amelyik lány cigarettázik, az szóba se jöhet nálam. Én sem dohányzok, ő se dohányozzon! Ennyi.
14/28 anonim válasza:
nem gáz... a mai világban... semmi sem gáz monnyuk jobb lenne ha letenné a cigit de ha szereti had szívja
15/28 anonim válasza:
Igen gáz. De az is, hogy a párod is cigizik.
18/28 anonim válasza:
Ne sokat,max 1-2 szálat naponta.
Úgy nem annyira gáz.
19/28 anonim válasza:
Látom, körbejárt a lepontozókommandó. Valaki úgy látta, hogy a kérdés magában foglalja a nemleges választ is, és csak a dohányzásra buzdító válaszok lehetnek hasznosak. Hát, cimbora, egészségedre.
20/28 anonim válasza:
Én a barátnőm miatt dobtam el. Hiába mondta hogy nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!