Kohdf hirte kérdése:
7-Esek cigiznek. Ez csak szerintem nem normális?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 13:05
1/4 anonim válasza:
Mit jelent z, hogy "7-esek"? 7-es számú versenyzők? 7. osztályosok? 7 éves gyerekek? 7-est szívó cigisek?
Fejtsd ki bővebben!
Ha az osztályra gondoltál akkor mi 5.-ben kezdtük, az én osztályom. Már sokan 9-10 évesen szívták, valaki már 14 évesen szivarozott, tubákozott, ismerek olyat aki 14 évesen szívott először füvet.
Nem mondom, hogy normális.
Én ma voltam EÜ vizsgálaton(tovább tanulásin) és tőlem is megkérdezte az orvos, hogy van-e káros szenvedélyem. A legtöbb dohányos 12-16 évesen szokik rá. Én nem mondok véleményt, nem dohányzom.
2/4 anonim válasza:
Hetesek, akik felügyelik a szünetben a rendet az osztályban. Nem szerencsés, ha cigiznek és úgy osztják az észt, hogy ne hangoskodjanak, meg dobálózzanak a többiek, mert nem hitelesek.
3/4 anonim válasza:
Heti Hetes? Felnőtt emberek, miért ne lenne normális?
4/4 anonim válasza:
Mit kell értetlenkedni,van ilyen hogy elgépel az ember valamit. :D Sajnos a hetedikesek már nagynak szeretnék képzelni magukat, az a legnagyobb hülyeségük,hogy azt hiszik ettől agok lesznek. Ha valaki azért kezd el cigizni,mert tényleg kívánja,az más kategória. A sok 12-13 éves viszont 99,9 %-ban csak azért,mert a társaságban menőnek akar tűnni. Pedig a legtöbbnek nem esik jól. Ők tudják,hogyha ez nekik jó,hogy 12-13 évesen függővé teszik magukat...aztán 10 év múlva sajnálkozhatnak;amikor már felnőtt fejjel leszoknának és nem sikerül. Az áráról meg nem is beszélve. Én soha semmilyen társaság miatt nem kezdenék cigizn. Csak is saját döntésből gyújtanák rá, nem azért mert kínálják meg "menő" (pedig tudjuk,mennyire nem) Egyébként semmi bajom velük, nem az én pénzemből szívják,nemaz én tüdőmet károsítják és nem is nekem lesz hátrány egy esetleges munka vagy albérletkeresésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!