Szerintetek ez normális? Mert szerintem nagyon nem.
Figyelt kérdés
Heló.Barátnőm 18 éves és még mindig a 10 éve meghalt nagyapját siratja.Most éppen egy tetoválást akar csináltatni az emlékére valami írást vagy mit tudom én mit az egész hátára.Szerintem ez már beteges és nagyon idegesít hogy minden héten egyszer szomorkodik meg sír a nagyapja miatt.Az oké hogy szerette meg minden nekem is rengeteg rokonom meghalt nagyapáim közeli barátok rokonok apukám neki ez az egy nagyapja halt meg idáig és azóta (10 éve!!) őt siratja..SZerintem nem nomrális ennyi erővel én is sírhatnák minden nap édesapám meg többi rokon barát miatt mégse teszem meg nem tetováltatom magam velük tele.Már nagyon idegesít ez az állandó siratás már több éve amióta együtt vagyunk de nem szólok nem akarom megbántani.Nektek mi erről a véleményetek?2015. jan. 9. 20:41
1/6 anonim válasza:
Az, hogy tényleg nem dolgozta fel (nem normális) de fölösleges ezen neked is idegeskedned. Elég gond ez neki.
2/6 A kérdező kommentje:
Könnyű azt mondani nem te vagy vele minden nap.
2015. jan. 9. 21:00
3/6 anonim válasza:
nem gondolod hogy a barátnőd is elolvashatja ezt?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem zavar.
2015. jan. 9. 21:06
5/6 anonim válasza:
Úgy érti, hogy el kellene olvasnia, sokszor a gyakorikérdésekre kiírt kérdéseket egyszerűen csak meg kellene mutatni azoknak akikről szól.
Magyarul csak beszélnetek kellene a problémáról.
Egyébként hogy mit könnyű mondani.. most ebbe ne menjünk bele. Maradjunk annyiban, hogy az idegesség csak a mi szubjektív világunkban létezik. Semmi sem kell, hogy idegesítsen. Én sem vagyok teljesen nyugodt, engem is idegesítenek, zavarnak bizonyos dolgok - ez a saját tökéletlenségem. Mindenki a sajátján javíthat, ESETLEG segíthet másoknak javítani a saját hibáikon, ha megkérik.
Tehát Te törekedhetnél arra, hogy kevésbé zavarjanak a problémák (persze csak ha szeretnéd).
Kedvesed pedig segítséget kérhetne tőled, vagy akár egy pszichológustól..
6/6 anonim válasza:
Ha valami (bármi!) ennyire zavar a másikban, akkor ne legyél vele együtt, mert ez csak a kezdet, végül tele lesz a kapcsolat hasonló számodra idegesítő dolgokkal. Akármennyire is azt mondod, hogy nem, jobb ennek véget vetni már most, van a személyiségetekben valami annyira különböző dolog, hogy hosszú távon úgyse jöttök majd ki. Szakíts vele, maximum majd sír maittad is heti egy napot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!