Hogy gyözzem meg a szüleimet, hogy vizipipázhassak?
Hány éves vagy?
nem vagy túl fiatal hozzá?
Én 13 évesen kezdtem dohányozni, hát mostanra (30) erősen lebeszélném magam. A nikotin a le..hadékabb drog a heroinnal és a crack-el holtversenyben.
Márpedig a sima vizipipa dohányokban van nikotin.
A követ igaz nem tudom.
De ez veszélyes határa a dolgoknak, mert ha egyszer nem lesz kő a shopban, és hirtelen kell valami akkor miért ne vennél egy csomag rendes vizipiadohányt? finomnak az is finom... stb stb.
Szoktatod magad a füstölés érzetéhez, ahhoz hogy a szádban van valami (orális fixáció) a kezedben (manuális fixáció)
Aki ezzel elkezd balettozni hamar járhat úgy, hogy a sima dohányzás terepén találja magát.
Persze ilyenkor mindenki első gondolata különösen ilyen fiatalon, hogy én tuti nem. Aztán én most is fiatalnak érzem magam, de a tél végi hörgőgyulladásomnak 3 hónap kellett mire lefutott.
De ha úgy van néha üljetek össze haverokkal dobj pénzt a kőbe meg a szénbe hogy ne csak potyázz, szívogassátaok (DE CSAK HA NEWM NIKOTINOS), ps xbox pizza csajok ökörködjetek, de otthonra ne vegyél szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!