Hogyan szokjak le a drogozásról? (bővebben lent)
Szintetikus füvet szívok kb 2 éve,nagyon sokszor próbáltam már letenni de nem megy,max 3 hónapra tudtam abbahagyni de mindig visszaestem.Iszonyat káros ez a cucc de még ez se tud elrettenteni,pedig tisztában vagyok vele és érzem is magamon.A Szüleimmel is a kapcsolatom teljesen megromlott ez miatt,nem bíznak bennem stb.Már utálom magamat is ez az egész miatt.
Bármilyen tanács érdekelne.
Köszi a válaszokat.
Az a baj ezzel,hogy semmi köze a fűhöz...én szerencsére nem szívom,de ismerek olyat,aki igen.
Ha semmiképp nem tudod letenni,talán próbálj visszaszokni egyelőre a normális ganjára,az nem rongál be annyira.Tudom az drágább,de hirtelen jobb ötletem nincs.Esetleg szakirányú segítséget kérhetnél,aki ezzel foglalkozik.
3-as vagyok
Vagy ha 3 honapig kibírtad akkor győzködd magad azzal, hogy "Ha ennyit kibírtam akkor még legalább ennyit.." Szóval minden 3. hónapnál ezt mondod magadnak :D
Igen ez gáz,de ha mondjuk hetekig kibírod és normál ganjával kezdenéd újra, Akkor szerintem megéreznéd azt is.
Nagyon szemét ez a bio,barátom most tette le,vagy próbálja,miután egyik este alig kapott levegőt,olyan érzése volt,mintha napok óta bogyozna,meg gyorsozna(+pár doboz cigi),attól volt ilyen légzés gondja,meg fájó mellkas.
A szüleid szemében ugyanaz,viszont az egészséged szempontjából nem mindegy,ez egy lépés lehetne előre,egy kis lépés,de vmi.
Szerintem keress fel szakembert esetleg,ha nagyon nincs más ötleted.
Tényleg 100x jobb ha átmész fűre, nem kap úgy szét.... Oké apátia meg minden, de nem tesz tönkre úgy fizikailag mint az a szar!
Az én ismerőseim közül mind úgy hagyta abba a szintetikát, hogy húgy megijedtek, hogy nem merték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!