Fiatal dohányosok! 13-16 évesek. Mennyit cigiztek naponta? Mikor kezdtétek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 20:46
11/17 anonim válasza:
5-os,17evesen én sem bántam. De még 20 évesen sem. Előbb utóbb elkezdi banni az ember..
12/17 A kérdező kommentje:
10-es, soha az életben nem dohányoztam.
Csak érdekelt ki mikor kezdte, ezt olyan nehéz felfogni?
Egyébként köszönöm a többi értelmes választ!
2015. máj. 6. 15:00
13/17 anonim válasza:
Én 16 évesen kezdtem napi 3 szállal de van olyan nap mikor nem is szívok
14/17 anonim válasza:
en fel eve csinalom. eleinte csak par szalat naponta mostanra mar fel doboz
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm az értelmes megnyilvánulásodat!
Te még soha életedben nem dohányoztál? Nem toltál el egy füves cigit soha? Kávézol? Jól esik néha egy pohár sör vagy bor? Szedsz valamilyen gyógyszert? Fájdalomcsillapító?
Na, akkor ki a drogos?
2015. máj. 26. 21:30
17/17 anonim válasza:
16 vagyok, másfél éve cigizek, napi 2-3 szál, bulikban (heti 1-2) néha egy doboz is elmegy. Nem mondom azt, hogy kifejezetten megbántam, mert a baráti társaságomban elég sokan cigiznek, és mivel engem mindig is érdekelt a cigizés, régóta ki akartam próbálni. De szeretnék elektromos cigire váltani, kevésbé káros, és jobban is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!