Én sehova de neked adhatok tippeket. Tornazsák, haverom tolltartóban tartotta, kabátzseb. Hírtelen ezek jutottak eszembe találd fel magad :)
2015. ápr. 26. 21:19
3/13 anonim válasza:
kutatnak a szobádban, vagy a táskádban?
ha igen akkor már ez is baj, próbáld leszoktatni őket erről. engem ez nagyon zavarna
valószínű úgyis megtudják hogy cigizel, akár szagból is. és mit tudnak tenni? nem adnak pénzt aztán oldd meg.
de úgyse tudják megtiltani, felteszem nem 12 éves vagy.
nálam amikor volt ilyesmi akkor a táskámban volt. de fiókba is el lehet tenni. vagy nem használt könyvnek a belsejét kivágni és abba elrejteni . szekrény mögé rakni 2 oldalú ragasztószalaggal.
2015. ápr. 26. 21:23
4/13 anonim válasza:
Kapóra jön ez a kérdés, én is ezen gondolkozom napok óta. :D
Tedd be a gépházadba, oda nem néz ne senki
2015. ápr. 26. 21:37
5/13 anonim válasza:
Bátyám nagy rejtek helye a számológépe doboza volt. De ott van még az ágynemű tartó is.
2015. ápr. 26. 21:44
6/13 anonim válasza:
A számba, még meg is gyújtom minél életszerűbb legyen a helyzet. Ott még nem keresték.
Ui.: fölösleges rejtegetni, úgyis észreveszik.
2015. ápr. 27. 07:58
7/13 anonim válasza:
bele egy tolltartóba(legalulra), azt a fiókba, arra egy nagy kupac papír meg sok bizbasz, az se találja meg aki keresi :D
2015. ápr. 27. 12:28
8/13 anonim válasza:
ruhanak a zsebebe amit nem hasznalok :D
2015. ápr. 27. 13:08
9/13 anonim válasza:
A cigit elrejtheted, de azt, hogy cigizel, nem. Ugyanis, bár te valószínű nem érzed, a szádból és a ruhádból ömlik a bagószag. Más kérdés, ha a szüleid is dohányosok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!