Ki meddig tudta titkolni a szülei előtt, hogy dohanyzik?
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 17:28
2/5 anonim válasza:
hát sajnos én elég hamar lebuktam mamám előtt. csak a suliban cigizgettem, a sulival szemben volt a penny, és közvetlen a suli előtt állt meg a busz. nah ott cigiztünk és hát meglátott :) de nem mondta el anyunak, anyu előtt 4évig tudtam titkolni, de ebből kb 2év volt hogy egy szálat elszívtam azt 1-2 hónapig semmi. azt hasonlók. azt mikor kolszeba kerültem kezdtem el cigizni, de akkor is csak a suliban/kolszban, és mikor mentem haza aznap csak reggel gyújtottam rá hogy mire haza érek ne érezzék meg, de akkor még csak egy dobozt szívtam el egy hét alatt volt hogy pár szálat oda is adtam valakinek hogy elfogyjon. azt egyre többet cigiztem, majd végül a suli udvarán buktam le egy koleszos tanár előtt aki beírást adott, amit ugye alá kell íratni, hát akkora már "tök laza" voltam, és apukámon kívül (aki erős dohányos és tapasztalatból) bukott ki egyedül és hőbörgött egy kicsit. onnantól még otthon nem cigiztem esetleg nagyon ritkán de a szüleim előtt akkor sem akartam, azt mindenki hozzászokott a gondolathoz és gond nélkül cigiztem :) ennek már kb 6 éve :) most szünetet tartok a pocakomban lévő baba miatt de sajnos tudom hogy amint lehet cigizni fogok megint, ez sajnos ilyen.
4/5 anonim válasza:
Kb. 1 hónapig, jobb is, hogy kiderült, nem kell dugdosnom meg ismerősök után leskelődni az utcán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!