Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő múlva jön el az az...

Kizcar kérdése:

Mennyi idő múlva jön el az az idő, hogy nem kívánom a cigit - a leszokás pillanatától kezdve?

Figyelt kérdés
Még csak két napja nem gyújtottam rá, de kíváncsi vagyok, Nektek mikor jött el az az időszak, hogy egyáltalán nem kívántátok, nem adtatok meg volna bármit egy szál cigiért.
2010. febr. 21. 02:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy-két hónap,amikor már a "szertartás " sem hiányzott. 10 évig nem gyujtottam rá,felszedtem 10 kilót.Azután egy tragédia történt a családban,valaki megjínált egy szállal.Rágyujtottam,mintha soha nem hagytam volna abba.Azóta is újra szívom.
2010. febr. 21. 06:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

bocsi nem ez volt a kérdés, csak elmondom, hogy másfél évig nem gyújtottam rá, kedden újra rágyújtottam ideg miatt és SEMMI hatása nem volt rám (sem megszédülés, sem rosszullét, semmi)

viszont másfél éve nem aludtam át egy éjszakát sem, de csütörtökön a napi 2 szál cigi után 11től reggel 7ig aludtam- Véletlen lenne? Nem hiszem.

2010. febr. 21. 08:09
 3/10 anonim ***** válasza:
ja és 17 évig bagóztam mielőtt leszoktam, tehát nem kocabagós voltam.
2010. febr. 21. 08:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Én három napja kezdtem a leszokást az első leszokásom utáni tíz év cigarettázás után. Az első leszokásom előtt három évet bagóztam. Nagyon nehezen viselem ezt a periódust, időszakot. Persze kibírom meg minden, de akkor is nagyon egy ergya helyzet. Már e kevés idő múltán is nagyon hiányzik. Szeretek bagózni, de leszokni lenne a helyes lépés.

Akkor kb. két hónap és le se szarom a cigit?? Jó hosszú idő, de bevállalom. Aztán ha két hónap után is kívánni fogom, valószínűleg nem gyötröm magam tovább és rágyújtok. Persze remélem, hogy az említett időpont után már nem fogom kívánni - akár a bagót, akár a szertartást.

Még írjatok minél többen. Kíváncsi vagyok kinek mennyi idő kellett.

2010. febr. 22. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Hmmmm, fél év után eszembe sem jutott már a cigi alaphelyzetben. Deeeee: ha meglátok egy csinos lányt cigivel az utcán, mindkettő eszembe jut. Aztán az is, hogy mekkora volt a pulzusom és a vérnyomásom, amíg le nem szoktam, és onnantól inkább csak messziről élvezem a füst illatát a látvánnyal együtt, amíg nyakon nem vág az asszony.... De már nem vagyok 20 éves, ezért nem gyújtanék rá többet soha.

Magyarul: ha fiatal vagy és még nem voltál beteg soha a bagótól, akkor nehéz dolgod lesz. De ha egyszer jól rádijeszt a doki, gyorsan leteszed a koporsószöget, mielőtt nagyobb bajt csinál. Elfelejteni soha nem fogod, hiszen sokáig életed része volt, de szívni soha többé nem akarod dekket. Én elkezdtem sportolni helyette, és a jobb erőnlét kárpótolt sok mindenért.

De ha újra fiatal lennék, semmi nem állíthatna meg, hogy ne dohányozzak, mert bagózni igenis, nagyon-nagyon jó.

2010. febr. 23. 16:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Remélem azért nem lesz olyan nehéz dolgom. Most lassan elérve a hat nap bagótlan időt, kezdek még eltökéltebb lenni a leszokással kapcsolatban. Folyamatosan enyhül a cigi utáni vágy, de még mindig nagyon hiányzik, mert szeretek bagózni. Remélem egy idő után nem fogom kívánni sem, mert nem szeretném gyötrődésben leélni az életem. Hajaj
2010. febr. 24. 23:50
 7/10 A kérdező kommentje:
!!!!NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!! Írjatok még nyugodtan! Kíváncsi vagyok a történetetekre.
2010. febr. 24. 23:52
 8/10 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy mi a helyzet azóta, hogy feltetted a kérdést. Sikerült leszokni? Épp most akartam feltenni ugyanezt a kérdést, mert pont 6 napnál tartok, mint te, mikor az utolsó kommentet írtad. Kiváncsi vagyok, mennyi idő kellett mire volt olyan nap, hogy semmi hiányérzet bagó ügyben.
2010. jún. 5. 23:47
 9/10 A kérdező kommentje:

nem is tudom. kb 1 hónap mire teljesen nem kívántam a cigit. Mostmár eszembe se jut.

Annyi, hogy ha a családdal ünnepelünk valamit, akkor elszívok egy jobb fajta szivart, de ettől egyáltalán nem kívánom a cigit.

Úgyhogy már állíthatom, hogy leszoktam.

Folytasd tovább! Már nincs sok hátra.

2010. jún. 6. 23:18
 10/10 tömszelence válasza:
Na rágyújtottál már azóta? :)
2022. aug. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!