Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kedves cigizők, nem zavar...

Kedves cigizők, nem zavar titeket, hogy már fiatalon teljesen más a bőrötök, kiütéses, beteg és hogy a fogaitok hamar tönkremennek?

Figyelt kérdés

Tudom sokan megharagszotok rám, pedig ez csak egy ártatlan kérdés. Előre elnézést ha megbántottalak.

Mosom kezeimet, én is cigiztem, kipróbáltam párszor, engem nem zavar egyáltalán ha cigizel, csak akkor ha felém jön a füst. Pusztán az érdekel, hogy miért jó nektek az, hogy hamar tönkre teszitek egészségeteket. Ennyire nagy élményt nyújt a dohányzás, ennyire kell? Nem lenne jobb ha azt a heti 2000 ft ot másra el tudnád költeni, amit tényleg szeretsz.

2015. ápr. 17. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez most úgy lett előadva, mintha valami főbenjáró bűnt követnénk el mi, büdös cigisek. Nem tudom kinek miért fáj, ha valaki cigizik. Én elfogadom hogy te nem, én igen, ellenben lehet hogy te alkoholista vagy, ami biza már sokkal nagyobb baj. Nem embert ölünk, hanem cigizünk. De tudod ez legyen az én bajom, ez mellett egyébként meg egészségesen élek. Segítek másoknak, ahol tudok, nem sajnálok 500 ft-ot egy hajléktalanra hogy vegyek neki fél kg kenyeret, és felvágottat, ellenben cigizek, és mekkora undorító állat vagyok, akitől csak viszolyogni lehet.

De én viszolygok minden olyan embertől, akinek ennyire beszűkült a tudatállapota, mint itt néhány emberé. Komolyan sajnállak, hogy ez a legnagyobb problémád. Bár az enyém ez lenne. :D

2015. ápr. 18. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Apám több mint 30 éve cigizik, szépek a körmei. Fehérek a fogai és nem büdös! Igaz kopaszodik, de azon kívüli nem igazán hat rá sehogy a cigi.

Nem köpköd, nem érzed a bőrén a füstöt pedig napi 1 doboz elmegy neki.

A dohányzás szenvedély betegség. A legtöbb embernek van vmi szenvedélye, neked nem a cigi hanem más lehet más is drog, alkohol ezek 100szor rosszabbak mint a cigi!! De lehet ártalmatlan szenvedélyes is pl aki már betegesen rajong vmiért az is szenvedély.

Nem tudom, hogy egy szenvedély miatt miért kell lenézni fajtársainkat!

2015. ápr. 28. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!