Kedves cigizők, nem zavar titeket, hogy már fiatalon teljesen más a bőrötök, kiütéses, beteg és hogy a fogaitok hamar tönkremennek?
Tudom sokan megharagszotok rám, pedig ez csak egy ártatlan kérdés. Előre elnézést ha megbántottalak.
Mosom kezeimet, én is cigiztem, kipróbáltam párszor, engem nem zavar egyáltalán ha cigizel, csak akkor ha felém jön a füst. Pusztán az érdekel, hogy miért jó nektek az, hogy hamar tönkre teszitek egészségeteket. Ennyire nagy élményt nyújt a dohányzás, ennyire kell? Nem lenne jobb ha azt a heti 2000 ft ot másra el tudnád költeni, amit tényleg szeretsz.
Dohányos vagyok. Engem nem annyira a fenti dolgok zavarnak, hanem az, hogy büdös a pofám egész nap.
Többször nekiugrottam már a leszokásnak, eddig 3 hónapig bírtam (és akkor nem is voltam büdös).
A második válaszoló vagyok.
Heti 2000 Ft? Aki "csak" ennyit költ, az még nem is erős dohányos.
Bárcsak heti 2000 lenne!
Nemdohanyoskent mondom, hogy a dohanyosoknak nemcsak a szajuk budos, hanem a boruk, hajuk, ruhazatuk.
Ronda a foguk. Sargul, majd elkezd felhuzodni a foginyuk, amitol meg rondabb lesz a fogsoruk. A kormuk is ronda.
Es ahogy kohognek meg kopkodnek...
En szo szerint viszolygok toluk.
Akiket én ismerek hogy köpködnek, azok bunkó parasztok, nem a "cigisek". Függetlenül attól hogy cigizik vagy nem.
Előző voltam.
Kerdes, hogy miota dohanyzol es mennyit.
Ha nem regota, de sokat, akkor majd par ev mulva nezd meg a fogad es a kormod, ha most meg szep.
A budossegrol meg annyit, hogy a bagosoknak ugy hozzaszokik az orruk, hogy nem is erzik, hogy buzlenek.
Arrol ne is beszeljunk, hogy milyen megcsokolni egy bagost...
Es mi nem feltetlenul valos?
Nem egy altalanos igazsagot allitottam, hogy minden nembagos viszolyog, hanem azt, hogy EN viszolygok.
Ez pedig igencsak valos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!