Napi 10 szál fehér multi káros?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 22:45
1/6 anonim válasza:
Napi 10? Nem az nem káros, halálos.
4/6 anonim válasza:
Egy szál is káros. Debha már ilyen mennyiségben szívod válts szerintem erősebbre. Gazdaságosabb ésvaz erősebbek nincsenek annyira szétvegyszerezve
5/6 anonim válasza:
Ennyi már elég káros. És tényleg jobb ha már inkább valami normálisat szívsz
6/6 anonim válasza:
attól mert még light, pont annyira árt, mint bármelyik másik cigi. ebben 0,1 mg nikotin van, de pont annyi kátrány és több különböző rákkeltő égéstermék, mint a többiben.
nem a nikotin a lényeg, talán annyiban, hogy az okoz "picit" függőséget. ennyire gyenge ciginél könnyű leszokni.
(azért írom, hogy picit függőséget, mert én mikor leszoktam, nem éreztem semmiféle kínzó vágyat A NIKOTIN iránt. azt éreztem, de fura nem rágyújtani. semmiféle elvonási tünetem nem volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!