A gyengébb cigi "hegyi levegő", mint pl. a fehér multifilter kevésbé káros, mint az erősebbek?
Figyelt kérdés
Halottam olyat is, hogy a gyengébb még károsabb az erőseknél. Mindenesetre a fehér füstje nem olyan rossz (nem kaparja úgy a torkom), mint egy piros cigié.2009. márc. 18. 18:46
1/12 anonim válasza:
kevésbé..kevesebb kátrány nikotin és szén-monoxid van benne
2/12 anonim válasza:
...viszont jobban lerakódik a tüdőben!
3/12 anonim válasza:
A másodiknak igaza van. Finomabbak a molekulái a gyenge ciginek, és így könnyebben letapad a tüdőben.
4/12 anonim válasza:
Így van és ráadásul az átlag ember többet is szív belőle. Én nem javaslom. Állapodj meg egy középkategóriásnál, pl. kék. Persze csak ha azért kérded mert dohányzol.
5/12 anonim válasza:
A 2.válaszolónak igaza van állítólag sokkal károsabbak mint az erősebb fajták
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor inkább áttérek valami keményebbre, abból legalább kevesebb elég ugyanolyan hatáshoz.
Azt, hogy "a molekulái finomabbak" hogy érted? Pontosabban az érdekelne mi ennek az oka.
2009. márc. 18. 21:17
7/12 anonim válasza:
Vedd úgy,hogy apróbb szemcsék,a tüdő" mélyebb rétegeibe" is bejut
8/12 anonim válasza:
Sokaknak igaza van, még rosszabb mint az erősebb cigi, hiába gyengébb, de többet szívsz belőle, és nikotin valóban kevesebb megy a szervezetedbe, de van ott még pár méreganyag ami sokkal károsabb mint a nikotin. Ez egy ördögi kör :) Szóval inkább tedd le a cigit, mint ahogy én tettem.
24f
9/12 anonim válasza:
az elöttem szolokhoz mennyetek má el a pitsába ezel a ted le a cigit meg ne cigizzel jó xD má iritál amugy károsabb a gyengébb mert alapbol hegyilevegő 2 eröbben megszivod hogy meglegyen a nikotin mennyiséged kettö
10/12 anonim válasza:
ez egy baromság h mélyebbre jut a tüdődben ha már egyáltalán bárhogyan belejut az káros a gyengébe meg alapból kevesebb van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!