Fehér Dunhill-t szívok,1, max 2 szálat hetente. Ez mennyire káros?
Figyelt kérdés
(nikotin: 0.1 mg, kátrány: 1 mg, szén-monoxid: 2 mg)2011. nov. 21. 19:52
2/15 anonim válasza:
károsabb mintha egyáltalán nem dohányoznál.
3/15 anonim válasza:
A cigi tartalmát hiába írod ki, ugyan olyan káros egy erős cigi mint a gyenge:) Sőt, a gyenge még károsabb, mert mindenféle szarral kezelik a dohányt, hogy gyenge legyen, így is próbálják hülyíteni az embert, hogy ha gyengét szívnak akkor nem lesz semmi bajuk. Amúgy meg a heti 2 szál az elhagyagolható. Én is így kezdtem, ahogy te, aztán lett belőle 1doboz/nap:)
4/15 anonim válasza:
"a gyenge még károsabb, mert mindenféle szarral kezelik a dohányt, hogy gyenge legyen" XDDDDDDDDDDDDDDDDD
válasz a kérdésre: nem lesz tőle bajod
5/15 anonim válasza:
"a gyenge még károsabb, mert mindenféle szarral kezelik a dohányt, hogy gyenge legyen" XDDDDDD
Akkor is röhögnél ezen, ha édesapád dohányiparban dolgozna? A rák egye meg a tudatlannyátXDXD
6/15 anonim válasza:
ettől a szartól rá fogsz szokni, szívj fvalami olyat amiben nem csak vegyszer van
7/15 A kérdező kommentje:
utolsónak: például?
2011. nov. 21. 21:47
8/15 anonim válasza:
igen akkor is röhögnék rajta sőt mivel ott dolgozik így is meg teszem: háhá
9/15 Matthew001 válasza:
károsabb mintha nem cigiznél, de kis mértékben káros. Az, hogy a gyenge cigi károsabb, az hülyeség. de ajánlani tudom a fehér bondot. Dunhillnak a szűrője kemény, csúszásgátló anyag van rajta. ez káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!