Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kiszeretnem probalni a cigit,...

Kiszeretnem probalni a cigit, hogy szerezzek?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy egeszsegtelen , de nem azt mondom hogy cigizni fogok. Csak ki szeretnem probalni.(1szal). Lecci normalis valaszokat irjatok!:) a valaszokat elore is koszii

2015. ápr. 8. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 1 szálért igazán kár megvenni egy egész dobozzal, nincs közeli ismerősöd aki cigizik? Ha mégsincs, 18 éves korát betöltött biztos van (már ha te nem vagy az), megkéred hogy a legközelebbi dohányboltban vegyen neked egy dobozzal.

Ja és jótanács: Én ugyanígy kezdtem mint te, már 3 éve dohányzom.

2015. ápr. 8. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Aha én is így kezdtem 12 évesen, most próbálok leszokni 13 év után.

Elszívtam egy szálat poénból mert apám otthon hagyta a cigijét, aztán még aznap vettem egy dobozzal ami másnapra szépen el is fogyott. Barátnőmmel akit sikerült rászoktatnom képesek voltunk szakadó esőben és szélben sétálni menni csak hogy cigizhessünk ha mindkettőnk szülei otthon voltak... szemét dolog.

A kérdésre a választ pedig leírták elöttem, biztos van dohányzó ismerősöd kérj egy szálat. Jó tanács vagy valami bitang gyárit, értsd.: piros dobozost, vagy töltöttet kérj, ugyanis ha ezzel próbálod tuti nem szoksz rá mert még a tüdődet is kiköpöd.

2015. ápr. 8. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemzeti Dohánybolt, Józsefvárosi, Keleti, falusi kocsma stb. Nem olyan ritka tárgy.
2015. ápr. 8. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
Meny be határozottan a dohány boltba és kiagyák.
2015. ápr. 8. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
De két "ny"-el.
2015. ápr. 8. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Kérj valakitől egy szálat.
2015. ápr. 9. 08:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi:D de lehet h ezzel inkabb varok:'D
2015. ápr. 9. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
ha megcsókolhatom a puncid, adok egy szálat!
2015. ápr. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!