Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szerezzek cigit?...

Hogyan szerezzek cigit? Milyet erdemes venni? 15/l

Figyelt kérdés
Anti dohanyosok kerlek ne kommenteljetek csak ha otletetek van :)

2015. febr. 7. 00:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
dohánybótba
2015. febr. 7. 00:12
 2/20 Argloss ***** válasza:
23%

Anya dohányozni akarok, vegyél nekem cigit. De ne valami vackot hozzál! Köszi.

Apa dohányozni akarok, vegyél nekem cigit. De ne valami vackot hozzál! Köszi.

Dohánybolt: Jó napot kívánok! Kérek egy doboz cigit. Kérem lepjen meg valamivel, szeretem az újdonságokat!

Ha ezek nem jönnek be, akkor kérj meg egy barátot. A külföldi "jóárasított" cuccokkal érdemes vigyázni.

2015. febr. 7. 00:37
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Szerinted "érdemes" cigit venni??

Én egyébként mentolos szofit szívok nagyon régóta, de neked kell kitapasztalni, melyik ízlik, mi lesz a kedvenced. De azt remélem, tudod, hogy nem érdemes cigit venni, max a dohánygyáraknak éri meg. 15 évesen főleg ne mérgezd magad.

(December eleje óta nem dohányzom, de bármikor el tudnék szívni egy szálat - biztosan állítom, nem éri meg, és ma már nem is "menő", sőt sokan furcsán is néznek rád, ha rágyújtasz...)

30/N

2015. febr. 7. 01:20
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Szia:)

16éves vagyok nekem az eggyik barátnőm ismerőse veszi. Én narancs pall mall-t szívok. Nem a legerősebb ilyennel érdemes kezdeni. Ha debreceni vagy a nagyállónál kiadják. Nekem is adták már ki.

16/L

2015. febr. 7. 08:55
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Ennyi idősen nem érdemes venni.
2015. febr. 7. 10:37
 6/20 anonim ***** válasza:
22%
Hülye 15 éves kis bagós csitri vagy, azt hiszed, menő! 50 évesen meg egy kórházi ágyon fogsz feküdni a véres hugyodban, és elhaló hangon morfiumért könyörögsz a nővéreknek! Aztán szépen felköhögöd a véres, gennyes tüdőd darabjait, és szép lassan belefulladsz! Úgy látom, neked megéri!.....
2015. febr. 7. 16:19
 7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat viszont a #6-os ismersz NEM miért kell rögtön azt feltételezni hogy azért dohányzom mert menő??
2015. febr. 7. 21:40
 8/20 anonim ***** válasza:
10%
6-os vagyok. Figyelj, pintyőke, jöhet a lepontozás, de nincs mit rajta szépíteni! Ez van!
2015. febr. 7. 23:06
 9/20 A kérdező kommentje:
jól van viszont a stílusodból látszik is hol tartasz :)
2015. febr. 7. 23:19
 10/20 anonim ***** válasza:
51%
Most ezt azért mondod, mert érzed, hogy igazam van. Én nem bántani akarlak! Összesen 6 ismerősöm halt meg rákban, ebből 4 tüdőrákban, mert dohányoztak. Borzalmas látvány volt! Senkinek nem kívánom még a látványt sem! Sírva könyörgök, hogy ne szokj rá, legyen eszed!
2015. febr. 8. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!