Hogyan szerezzek cigit? Milyet erdemes venni? 15/l
Anya dohányozni akarok, vegyél nekem cigit. De ne valami vackot hozzál! Köszi.
Apa dohányozni akarok, vegyél nekem cigit. De ne valami vackot hozzál! Köszi.
Dohánybolt: Jó napot kívánok! Kérek egy doboz cigit. Kérem lepjen meg valamivel, szeretem az újdonságokat!
Ha ezek nem jönnek be, akkor kérj meg egy barátot. A külföldi "jóárasított" cuccokkal érdemes vigyázni.
Szerinted "érdemes" cigit venni??
Én egyébként mentolos szofit szívok nagyon régóta, de neked kell kitapasztalni, melyik ízlik, mi lesz a kedvenced. De azt remélem, tudod, hogy nem érdemes cigit venni, max a dohánygyáraknak éri meg. 15 évesen főleg ne mérgezd magad.
(December eleje óta nem dohányzom, de bármikor el tudnék szívni egy szálat - biztosan állítom, nem éri meg, és ma már nem is "menő", sőt sokan furcsán is néznek rád, ha rágyújtasz...)
30/N
Szia:)
16éves vagyok nekem az eggyik barátnőm ismerőse veszi. Én narancs pall mall-t szívok. Nem a legerősebb ilyennel érdemes kezdeni. Ha debreceni vagy a nagyállónál kiadják. Nekem is adták már ki.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!