Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szerezzek cigit?...

Hogyan szerezzek cigit? Milyet erdemes venni? 15/l

Figyelt kérdés
Anti dohanyosok kerlek ne kommenteljetek csak ha otletetek van :)

2015. febr. 7. 00:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Te tudod mit csinálsz és mit nem. De nem érdemes rászokni. Én már 1 éve tartom a "partydohányos" és "haverralcigizős" létemet, de tök jó :)

Hogy miért?

-Mert nem függesz tőle, de élvezed, mert cigizni (szerintem) tényleg jó.

-Amikor cigizel, azt csak azért teszed, mert élvezed, nem pedig azért, mert "húú basszus de kívántam már..".

-Sokszor úgy is csinálom, hogy ha nem akarok másnapos lenni, hogy nem iszok, csak cigizek. És ez tök jó, mert amúgy a cigi mindig a buli hangulatot idézi elő bennem :)

Persze ez nem ide tartozik, de gondoltam elmondom, hátha megfogadod, mert még nem nem vagy rászokva, ha most kérdezed, honnan szerezz.

Válasz a kérdésre:

-Arany Marlbi

-Kék Lucky

-Kék Multi

Ha valami speckó kell, ami tényleg élvezeti cikk, akkor Djarum :3

16/F

2015. febr. 8. 21:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es en sem szeretnek raszokni hanem pl havona 1-2-szer elszivni eggyet a haverokkal :)
2015. febr. 9. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyit szívsz, akkor ne vegyél szerintem.

2-3 hónap után nagyon rossz ízük van.

Kérj egy szálat, ha úgy érzed fizesd ki.

Egyszer egy Arany Marlbi-m megvolt 3,5 hónapig. Az utolsó szál olyan rossz volt, hogy.. az valami borzalmas volt. Oda adtam egy utcán szembejövő valakinek ... :')

De csak óvatosan, ha érzed hogy kívánod tarts szünetet. Én is így csinálom :)

Előző voltam.

2015. febr. 9. 19:25
 14/20 anonim válasza:

Ha tényleg csak haverral akarsz elszívni egy-két szálat, akkor nem érdemes venni. Olyankor kérj mástól. :)

Én napi szinten dohányzom, a barátaimmal szoktam vetetni [az előnyei, ha az embernek 18 éven felüli barátai vannak, vagy legalábbis annyinak néznek ki], vagy esetleg Édesanyámmal, és én kék Pall Mall-el kezdtem, az annyira nem erős, szerintem. Mostanra átálltam, Marlboro Gold Beyondra és Fuse Beyondra, esetleg néhanapján, ha nem vet fel a pénz, akkor kék pattintós Multit szívok.

15/L

2015. febr. 15. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Jön egy öreg néni/bácsi megkered hogy vegye meg odadod a pénzt bemegy és kihozza Ennyi én is így csinálom...
2015. febr. 16. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:

"en sem szeretnek raszokni hanem pl havona 1-2-szer elszivni eggyet a haverokkal"

ja persze, mindenki így kezdi...

2015. febr. 16. 15:28
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a kék pall mall,kék multi,Djarum ? :)
2015. febr. 16. 16:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Sárga Camel, Piros Marlboro, Kék Dunhill, Kék Philip Morris
2018. okt. 30. 08:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Most már 18 éves vagy, szóval meg tudod venni magadnak.
2018. nov. 29. 22:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Piros Lucky Strike a legjobb szerintem
2021. jan. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!