Hogyan szerezzek cigit? Milyet erdemes venni? 15/l
Te tudod mit csinálsz és mit nem. De nem érdemes rászokni. Én már 1 éve tartom a "partydohányos" és "haverralcigizős" létemet, de tök jó :)
Hogy miért?
-Mert nem függesz tőle, de élvezed, mert cigizni (szerintem) tényleg jó.
-Amikor cigizel, azt csak azért teszed, mert élvezed, nem pedig azért, mert "húú basszus de kívántam már..".
-Sokszor úgy is csinálom, hogy ha nem akarok másnapos lenni, hogy nem iszok, csak cigizek. És ez tök jó, mert amúgy a cigi mindig a buli hangulatot idézi elő bennem :)
Persze ez nem ide tartozik, de gondoltam elmondom, hátha megfogadod, mert még nem nem vagy rászokva, ha most kérdezed, honnan szerezz.
Válasz a kérdésre:
-Arany Marlbi
-Kék Lucky
-Kék Multi
Ha valami speckó kell, ami tényleg élvezeti cikk, akkor Djarum :3
16/F
Ha annyit szívsz, akkor ne vegyél szerintem.
2-3 hónap után nagyon rossz ízük van.
Kérj egy szálat, ha úgy érzed fizesd ki.
Egyszer egy Arany Marlbi-m megvolt 3,5 hónapig. Az utolsó szál olyan rossz volt, hogy.. az valami borzalmas volt. Oda adtam egy utcán szembejövő valakinek ... :')
De csak óvatosan, ha érzed hogy kívánod tarts szünetet. Én is így csinálom :)
Előző voltam.
Ha tényleg csak haverral akarsz elszívni egy-két szálat, akkor nem érdemes venni. Olyankor kérj mástól. :)
Én napi szinten dohányzom, a barátaimmal szoktam vetetni [az előnyei, ha az embernek 18 éven felüli barátai vannak, vagy legalábbis annyinak néznek ki], vagy esetleg Édesanyámmal, és én kék Pall Mall-el kezdtem, az annyira nem erős, szerintem. Mostanra átálltam, Marlboro Gold Beyondra és Fuse Beyondra, esetleg néhanapján, ha nem vet fel a pénz, akkor kék pattintós Multit szívok.
15/L
"en sem szeretnek raszokni hanem pl havona 1-2-szer elszivni eggyet a haverokkal"
ja persze, mindenki így kezdi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!