Hogy szerezzek cigit ha még kiskorú vagyok?
Figyelt kérdés
"kérj egy havertól" dolog nem jött be :/ hogyan játszanám ki a dohányboltot?
Anti dohányosok kérlek ne kommenteljenek csak ha ötletük van tudom mit csinálok és tudom milyen káros
2015. febr. 25. 21:58
1/12 anonim válasza:
Beküldöd valamelyik nagykorú ismerősödet :D
Akinek ennyi esze van, hogy ilyet itt kell meg kérdezni annak lehet jobb is cigi nélkül :DD
3/12 A kérdező kommentje:
igen épp ez a baj hogy nincs nagykorú ismerősöm aki venne :D
2015. febr. 25. 22:01
4/12 anonim válasza:
Ha nagyon fontos megállsz a dohánybolt előtt és amikor jön egy alkalmasnak tűnő fiatalabb ember leszólítod és megkéred hogy vegyen neked:D cserébe majd max lehúz pár szállal vagy a visszajáróval :D
5/12 anonim válasza:
Inkább azt kérdeznéd, hogy hogyan rúgasd tökön magad.
Az nem annyira káros, mint a cigaretta.
7/12 anonim válasza:
Megvárod míg betöltöd a 18-at.
8/12 Tüsi báttya77 válasza:
Ne szokj rá...Én 37 vagyok s évek óta azzal küszködök hogyan tegyem le.....csak egy jó tanács...
9/12 anonim válasza:
Inkább vegyél egy e-cigit,vagy vízipipát,de most komolyan én is cigiztem,de most már egyszerűen undorodok a cigitől fúúj.
10/12 anonim válasza:
De nem az én életem,úgyhogy nem szólok bele,az a legegyszerűbb ha beküldesz egy csövit,itt sok szokott a dohánybolt előtt.Max adsz neki egy szálat,vagy egy százast,vagy elfut a pénzeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!