Miért nem tudok leszokni? Valami segitséget?
Mert régóta gyújtasz és erős a függőség, ettől független ne add fel biztos sikerülni fog csak legyél türelmes.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Rengeteg leszokást segitő modszer van,orvos is tud segiteni,de előbb kellaz elhatározás.. A napjaid átszervezésére is szükségedlesz.Mert nekem pl reggeli kávécigi a legnehezebb elhagyni.Ha az mincs meg akkor könnyebba nap,de ha elcsábulok mar bennem van az hogy a mai napot mar ugyis eltoltam. Többször probaltam leszokni.A tapasz semmitnem segit.A rágo az egész jo mert hamar felszivodik,éskönnyebb ellenallni.De abban is ugye otta nikotin. És ha nem jol ragod borzaszto kellemetlen.De megéri.Legutobb azzal sikerult majd 2évre leraknom.De most 6-7honapja ismét visszaszoktam:( Sok körülöttem a dohányos igy baromi nehéz.És nem vagyok tul kitarto.Jelenleg a kudzu tablettával probalkozom.Meglatjuk.
Annyit elmondanék hogy sógorom 25éves,15éves kora ota cigizett.Most mar 8honapja ra se nézett.Utáljamég a szagát is és hiszitek vagy sem nőtt 3-4cmert. Magasabb lett.ok,hizott is picit de ráfért. Azt mondta teljesen uj embernek érzi magát,rengeteg energiája van.Reggelha csörögaz ora kipattana szeme,hetente eljár uszni mert annyi a plusz energiája.Élvezi az ételeket illatokat.Azt mondja igazán csak most érzi jol magát.Az allergiája a multé, azota nem volt beteg sem.Hát szerintem nagyon megéri nemdohányozni. Én legutobb ugy raktam le hogy az lebegett előttem hogy barmikor ragyujyhatnék mert az én döntésem.Ha akarok vissza is szokhatok.Közben meg reménykedtem hogy nem leszek ilyen hülye.És tessék..Na igy nem szabad nekiindulni.Sok sikert.Kitartás.Számold össze mennyit költöttél eddig cigire.Mennyit fogsz még 15évig elszivni.Azért 15 mert nem ismerek senkit aki 40éve cigizne (vagyis de de az nem 7hanem 17évesen kezdte és most annyira köhög hogy beszélni alig tud) és még él és virul..Bocsi kicsit drasztikus de szerintem ez a legfontosabb.Ha élni akarunk le kell raknunk!Hajrá én drukkolok neked!(a párodnak is jot tenne még parév élet szoval rakjatok le egyutt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!