12hetes kismama vagyok. Hogyan tudnám lerakni a cigit? Mielött teherbe estem volna, napi 2 doboz hoszú piros malborot szivtam. Ma már csak napi 5 szálat kb. de ezt is elszeretném hagyni. érdekelne, hogy ti, hogyan tudtátok lerakni teljesen.
rá se szoktam
anyám 16 évesen kezdte, terhességei alatt végig bagózott, nekem és a húgomnak is fejlődési rendellenességünk van
Ne hagyj magadnak lehetőséget, ha nem tudod megállni.
Az én trükköm egy ultrahang kép volt a babámról.
Rá raktam a cigis dobozra, amiben volt egy szál.
Mellette ha rámjött, inkább berágtam egy almát, répát, ropogós kekszet, bármit.
az elsö válaszadónak üzenem,hogy nagyon sajnálom :-(
a második válaszadónak pedig nagyon köszönöm.én is rágcsival próbálkozom,de utána még rosszabb..evés után sajnos nagyobb a vágy,h rágyujtsak.pénteken megyek ultrahangra a pocaklakommal.én i a képét fogom lövenni ha rágyujtanék :) ugy biztos nem fogok :)
Ez a képes jó nagyon! :D
Amúgy én is hasonló cipőben járok, sajnos dohányzom. Napi 1-2-3 szálat. Utálom magam miatta. Terhesség előtt napi két doboz volt, jelenleg 15 hetes vagyok.
És ne haragudj utolsó de ezt a képeset én koppintom, remekül ment amikor mérsékelni akartam a dohányzást de ahogy eldöntöttem hogy egyáltalán nem gyújtok ra, gyakran nem vagyok képes rá. Állandóan cikkeket olvasok, hogy mennyire ártalmas és használ de amikor ürül a nikotin a szervezetből cigi utáni nap a legrosszabb. Na akkor túl gyenge leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!