Csinálhatom azt, hogy néha cigizek? Ki az aki csak néha szokott,15-16 évesen?
Figyelt kérdés
Sosem dohányoztam, nem is szeretnék, de valahogy nagyon kívánom, és nem értem hogy miért.
Ki szeretném próbálni, tetszik maga a szertartás, szóval szeretnék cigizni, de nem rászokni. Mert az senkinek se jó. Se nekem, anyagilag se, az egészségem is tönkreteszem, + szabad se leszek mert mindig kell.
Szóval azt szeretném, hogy akkor cigizzek, amikor én akarok.
Lehet ilyet valahogy?
Ki az aki néha szokott cigizni. Mondjuk vesz 1 dobozzal, 1 nap elsziv 2-őt, aztán meg 3 hét után egyet. Akkor 1 hónapig nem veszi elő, stb.
Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 3. 01:27
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Egyébként vettem egy doboz fehér multit, eddig 3 szálat szívtam el, nem mondanám hogy igazán bejön. Köhögtem tőle
De nem kívánom.
2015. máj. 5. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!