Svussi222 kérdése:
A dohányzás mennyire kárósít, tapasztalat alapáján? (Olyan írjon aki legalább 1 éve dohányzik, ne anti dohányosok akik még nem fogtak cigit a kezükbe sose! )
Figyelt kérdés
Mi változott azóta mióta dohányzol?2015. ápr. 1. 16:33
11/15 anonim válasza:
25 éve dohányzom,12 éves korom óta.Gyenge cigit szivok, 0,3-as,de már ettől is fulladozok.Nincs levegőm,évek óta nem futottam,már nem is tudnék.Napi 1-1,5 dobozzal szívok.
Bárcsak sose gyújtottam volna rá!!
12/15 anonim válasza:
Én 2 éve dohányzom rendszertelenül. Bármikor kihagyok napokat sőt heteket is akár, csak sokszor jól esik. Van időszak hogy sokat szívok naponta, és van, hogy semennyit. De mindezek mellett még így is érékelem, hogy nehezebben veszek levegőt, lépcsőzésnél megfájdul a fejem, futásnál a tüdőm, és egy fogam is elszineződött kicsit. Rövidtávon szerintem ezek a negativ hatásai.
13/15 anonim válasza:
Heti 2 max 3 doboz cigit tolok el, ezt úgy 3 nap alatt aztán 4 nap szünet. Ez így megy kb 4 éve. Semmi romlás sportba. Sőt javulás, mert elnyomta az étvágyamat, azóta fogytam 30 kilót és nekiálltam heti 8-10 órába sportolni. (Persze nyilván ez nem a cigi érdeme)
14/15 anonim válasza:
Apám 9 évesen kezdte, érszűkülete lett 30 évesen ezért kellett letennie mesélte
Rokonom 70 éves korában halt meg 70 évesen de halála előtt körülbelül 3 évvel tette le de akkor már 53-54 éve dohányzott. Infartust kapott tőle meg teljesen tönkretette...
15/15 anonim válasza:
A dohányzás mellékhatásai:
-nemzésképtelenség
-ronda fogak
-gyorsabb őszülés/ráncok kialakulása
-nagy az esélye a szívinfarktus és a tüdőrák kialakulásának
-rossz lehelet (akkor is ha száj vizet használsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!