Valaki valami jó ízesített cigit tud?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek a születésnapjára kéne ötlet mert erős dohányos de djarumot nem akarok mert lejárt lez. Legalábbis nála.2015. márc. 29. 10:27
1/8 anonim válasza:
Áfonyás pattintós Benson. Még én se próbáltam csak hallottam hogy jó
2/8 anonim válasza:
Nekem is az első válasza jutott eszembe, nem rég láttam itt gyk-án.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. márc. 29. 14:06
4/8 A kérdező kommentje:
És árba mennyi?
2015. márc. 29. 14:06
6/8 anonim válasza:
Almás/Epres Kiss 1050 + csempész Lifa, de ezek pic saropik. Dohányból van ízesített. Esetleg Surfside ha kapható még, de 3 éve nem láttam, meg nemigazán minőségi cucc.
7/8 anonim válasza:
Afonyas winston, epres pall mall, tropusi gyumolcsos marlboro (asszem bright beyond a neve)
Probaltam mar ezeket es nagyon jok, a winston 980 asszem, pall mall talan 1010 korul a marlbi dragabb, 1100 korul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!