Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek lebukhatok?...

Szerintetek lebukhatok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és cigizek (tudom már rosszul kezdődik) és kocsmában akarok cigit venni (mert eddig a szüleimtőll csortam el pár szálat) és ahol akarok venni ott ismerik apámat és anyámat is és itt a lényeg ha el is adják nekem akkor beköphetnek vagy nekik csak a pénz számit?
2010. febr. 17. 22:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hát én heti 3 szálat szívok
2010. febr. 18. 16:34
 12/24 A kérdező kommentje:

na már eszembe jutott egy olyan kissebb kocsma ahol nem ismerik a szüleimet de milyen szöveggel menyek oda?

Csókolom szeretnék cigit venni apámnak... mert az érdekes hogy mindig csak a gyerekét küldi le cigiért a kocsmába az apaja.

2010. febr. 18. 16:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Figyelj már :D Nem tudom te hol laksz de általában nagyobb városokban ahol jártam eddig minden kisboltban kiadták nekem pedig csak 15 éves vagyok,igaz 16-17nek nézek ki de akkor is :D.Bementem hogy kérek 1 doboz "xy" nevű cigit és adtak.Mikor meg rákérdeztek hogy elmúltam 18 annyit feleltem hogy úgy sem a bolt előtt akarom elszívni.Szóval nekem az összes kisboltban kiadták.De a fiatalabb,lazább pénztárosok még a nagyobb boltokban is(talán).
2010. febr. 18. 18:55
 14/24 A kérdező kommentje:
hát én egy faluban lakok de megpróbálom max azt mondja hogy nem kapsz nem?
2010. febr. 18. 19:10
 15/24 anonim ***** válasza:

hát figyelj nem kell azt mondani h csókolom apu küldött h vegyek cigitXD

kérdezd meg h kiadják e neked ott a cigit:D

egyébként melyik város van hozzátok a legközelebb?:D

2010. febr. 18. 19:25
 16/24 A kérdező kommentje:
hát hozzám Budapest de ha nem adják ki akkor van egy haverom ha megkérek csakhoz (bár amilyen genya.. xD)de egy ével idősebb nállam velem egykorúnak nézki és mégis szerez cigit.
2010. febr. 18. 19:49
 17/24 anonim ***** válasza:
ha nem adják ki akkor sem veszítettél semmit max kicsit cinkes,de hát benne van a pakliban :D ha meg kiadják akkor nincs gond ;)
2010. febr. 19. 09:59
 18/24 A kérdező kommentje:
fasza mert apám pont küldött ma a boltba kajáért és hazafelé még beugrottam a kocsmába xD
2010. febr. 19. 17:20
 19/24 anonim ***** válasza:
16:01es vok, én egy kisboltban szoktam venni egy kínai csávótól,mindig szokta kérdezni,(nevetve/mosolyogva) hogy igazolvány? én mondom, hogy már 15 vok és odaagya azután hogy azt mondja, nem nézel ki annyinak... (ja meghogy megvigasztalódjon, ne legyen lelkiismeret-furdolása, veszek még egy nyalókát is... XĐ)
2010. febr. 20. 17:10
 20/24 A kérdező kommentje:
te aztán tudsz! xD
2010. febr. 20. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!