Most mit csináljak? Mi lesz? Lebukhatok? Mi legyen?
3-4 hét múlva tüdőszűrésre kell mennem, mert addig nem lehet gyakorlatoznom se iskolában majd se nyári gyakorlaton!
anyumék nem tudják, hogy cigizek/tem! már lassan 3 napja nem szívtam,de nem is kívánom! Ez picit erőt adott, hogy nem szeretnék lebukni!! A tüdőszűrésen kimutatják, hogy valaki dohányzik, le lehet bukni? Le akarom tenni már késő?
Vagy csak egy sima papírt kapok arról, hogy milyen a tüdőm egézssége? Vagy leletet kapok róla? 17/F. Normális válaszokat szeretnék!
Azt nem tudom hogy látják a rengeteg kártányt amit ilyenkor nyelsz, de biztosan nem foglalkoznak vele, enm mondják meg a szüleidnek.
Egyébként meg szokjál le róla, ha másért nem azért hogy több pénzed legyen.
egyébként valószínűbb hogy azért buksz le mert anyád megérzi a szagot, vagy elől felejtesz valamit. És ez biztos hogy előbb utóbb bekövetkezik ha nem szoksz le előbb.
Megpróbálom lerakni, már komolyan megbántam, hogy rászoktam!
Iskolába is rontotta a teljesítőképességemet! Nem mehet így tovább! Köszönöm! :)
Még biztos, hogy nem látszik, de ettől függetlenül ajánlott abbahagyni a cigizést, mivel nem egészséges.
Amúgy ennyit pecsételnek a kicsi lapra, hogy "fertőző gümőkórtól mentes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!