Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Mi lesz?...

Most mit csináljak? Mi lesz? Lebukhatok? Mi legyen?

Figyelt kérdés

3-4 hét múlva tüdőszűrésre kell mennem, mert addig nem lehet gyakorlatoznom se iskolában majd se nyári gyakorlaton!

anyumék nem tudják, hogy cigizek/tem! már lassan 3 napja nem szívtam,de nem is kívánom! Ez picit erőt adott, hogy nem szeretnék lebukni!! A tüdőszűrésen kimutatják, hogy valaki dohányzik, le lehet bukni? Le akarom tenni már késő?

Vagy csak egy sima papírt kapok arról, hogy milyen a tüdőm egézssége? Vagy leletet kapok róla? 17/F. Normális válaszokat szeretnék!

2011. jún. 27. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem mutatja ki, főleg fiatalon nem.
2011. jún. 27. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hogy látják a rengeteg kártányt amit ilyenkor nyelsz, de biztosan nem foglalkoznak vele, enm mondják meg a szüleidnek.

Egyébként meg szokjál le róla, ha másért nem azért hogy több pénzed legyen.

egyébként valószínűbb hogy azért buksz le mert anyád megérzi a szagot, vagy elől felejtesz valamit. És ez biztos hogy előbb utóbb bekövetkezik ha nem szoksz le előbb.

2011. jún. 27. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kiderülni. De a cigit tényleg letehetnéd. Hosszabb távon, pár év erős dohányosként például, megmondható, de ennyiből nem. És nem ilyen papírokat kapsz hogy egészséges tüdő, vagy heti 3 dugicigi lebuktál, vagy csillagos ötös hörgők. Én a kiskönyvembe kaptam a gyakorlathoz egy pecsétet, ami kb 2X3 cmes. A neved nem férne bele, nem a kórtörténeted. Ne parázz már. 17 vagy, légy férfi. Tedd le vagy ne érdekeljen ki mit mond otthon.
2011. jún. 27. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
annyit fogsz kapni hogy a tüdőben kóros elváltozás nem található. kész, egy mondat egy fehér papíron, nem mutatja ki.
2011. jún. 27. 14:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Megpróbálom lerakni, már komolyan megbántam, hogy rászoktam!

Iskolába is rontotta a teljesítőképességemet! Nem mehet így tovább! Köszönöm! :)

2011. jún. 27. 14:42
 6/10 A kérdező kommentje:
És le is fogom rakni!!!!!!!
2011. jún. 27. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Olan nicns hogy "megpróbálom"! JUST DO IT!
2011. jún. 27. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Még biztos, hogy nem látszik, de ettől függetlenül ajánlott abbahagyni a cigizést, mivel nem egészséges.

Amúgy ennyit pecsételnek a kicsi lapra, hogy "fertőző gümőkórtól mentes".

2011. jún. 27. 14:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 2010 novemberében szoktam rá asszem!
2011. jún. 27. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Tüdőszűrésre mész, nem szokásvizsgálatra. Azt nézik, hogy nincs-e tbc vagy kóros elváltozás.
2011. jún. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!