Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek lebukhatok?...

Szerintetek lebukhatok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és cigizek (tudom már rosszul kezdődik) és kocsmában akarok cigit venni (mert eddig a szüleimtőll csortam el pár szálat) és ahol akarok venni ott ismerik apámat és anyámat is és itt a lényeg ha el is adják nekem akkor beköphetnek vagy nekik csak a pénz számit?
2010. febr. 17. 22:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
37%
Simán lebukhatsz. Inkább agyilag kéne szépen felnőni, és nem cigizni, csakmert anyuci-apuci is csinálja. A felnőttség erről szól, nem arról, hogy vehetsz cigit...
2010. febr. 17. 22:06
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

Szánalmas vagy! minek cigizel??h játszhasd az eszed mások előtt?

inkább a sportban próbálj meg kitűnni,azzal h fekvenyomsz 100-al, hidd el azért jobban fel fognak rád nézni a többiek, mint arra h cigizel!

2010. febr. 17. 22:11
 3/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyenek a mai kocsmák, de ahol én lakom nem adják ki a cigit 14 évesnek!

Én 28 éves vagyok és a veled egykorú hugomnak is azt mondtam, ha ki akarja próbálni, nyugodtan, ne a hátunk mögött.Így ezzel azt értem el, hogy nem érdekli a cigi.

Én is azt hittem annyi idősen, mint te, hogy milyen menő, ha cigizik valaki, ezért én is szívtam,de szerintem ne tedd tönkre magad.Ha megtudják a szüleid nem lehet tudni mi lesz, minden szülő másképp áll a dolgokhoz.Pl az enyém egyszer bejelentette, hogy adjak már neki egy szálat, mert az övé elfogyott.Előbb-utóbb észre veszik az biztos, mert a dohány illata átveszi a ruhádat,cigis szájszag, amit rágóval nem tudsz takarni, meg ilyenek.

2010. febr. 17. 22:16
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát magamtól szoktamrá és nem azért hogy menőzzek másoknak mert más elött nem is cigizek.Othon kint szoktam amikor még nincs othon senki.Tudom hogy nagyon rossz szokás csakhát nagyon kívánom.(amikor elkezdtem azt gondoltam hogy áhh ugysem fogok rászokni de "sikerült" :S )
2010. febr. 17. 22:29
 5/24 anonim ***** válasza:
7%
Minden kis naív gyerek ezt hiszi. Mindegy végülis, ha szerencséd lesz, már akár 40 évesen is meghalhatsz tüdőrákban. Éveken belül nem fogsz bírni semmi hosszútávot lefutni, később a rövidet se. Inkább csokit vennél azon a pénzen vagy gyűjtenél valami értelmes. Hülye kisgyerek vagy 0 akaraterővel és 0 IQ-val, ennyi tudok rád mondani.
2010. febr. 17. 22:45
 6/24 anonim ***** válasza:

Bekphetnek.Ha a szüleid a kocsmába járnak.Vedd máshol,vagy intézd úgy h bevásárolj nekik és úgy.

Én is korán kezdtem a cigarettát,de azért 15 elmúltam.

Inkább legyél sportoló srác mint hamutál srác.

14évesen teljesen felesleges dohányozni.Bújkálnod kell,az megalázó,munkahelyi stressz nem ér,ideges nem vagy....minek?Ja...és még bőven növésben vagy.A nikotin méreg.

2010. febr. 17. 23:23
 7/24 anonim ***** válasza:

hát, ne abban a kocsmában vedd. próbálkozz más helyeken, kisboltok, más kocsmák stb.... vagy küldd be egy nagyobb ismerősödet. avgy egy csövest, pár szálér biztos bemegy.

amúgy meg pár válaszolónak. ki a franc kérte, hogy okoskodjatok? cigarettázik, az ő dolga, nem a tiétek. nem az ő IQjával vannak gondok, ahogy írták elöttem, hanem a sok antidohányoséval, hogy még mindíg nem képesek felfogni, hogy semmi közük ahoz, hogy ki és miért dohányzik.

2010. febr. 18. 00:06
 8/24 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy rohadtul szúrja a szemem az, hogy a 14 évesek menőzésből csinálnak gyárkéményt magukból, mert biztos "olyan nehéz az élet, holnap dolgozat 10 oldal fizikából" meg hasonló sz@rságok.. Hagyjál már..
2010. febr. 18. 00:20
 9/24 anonim ***** válasza:

Lebukhatsz...

Inkább menj el olyan kocsmába ahol nem ismerik anyudat meg apudat:D

Am ezt kajak nem értem h miért mondja azt mindenki h jézusom 14 és cigizik...én is cigizek és nem azéárt mert menő akarok lenni hanem csak mert ugyXD

2010. febr. 18. 11:21
 10/24 anonim ***** válasza:

szánalmasak az emberek... de ez van én most leszek 13, havi max két szálat engedek meg, esetleg heti 1et, változó, de olvossátok el a kérdést, nekem nem úgy tünik, hogy arra akart volna kijukadni, hogy beszéljétek le, hisz a tiltott gyümölcsre mindenk kiváncsi, azzal, hogy le akarjátok beszélni csak azt éritek el, hogy jobban kell neki...

sztem kocsmában ne vegyél, hanem bróbálkozz a néhány sarokkal lejjebbi kisboltban, lehet, hogy még olcsobb is ott

de ezektől fügetlenül télleg nem kéne komolyabban cigizni, heti/havi egy-kettő sztem bőven elég...

2010. febr. 18. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!