Cigizzek vagy ne cigizzek? Több lent!
Előszöris azzal kezdeném,hogy 16L és már 2-3 éve kipróbáltam a cigit de akkor nem folytattam,mert túl fiatalnak gondoltam magam.Most sem rendesen szeretnék elkezdeni cigizni hanem:
Az egyik osztáltársamnak a legjobb barátja tetszik nekem(aki már nem a mi sulinkba jár).És ők mindketten cigiznek.A fiúval aki nekem tetszik szoktunk találkozni,de nem beszélünk sokat.Feltételezem hogy bejövök neki,de mellettem még sok lány is.
A kérdésem az lenne hogy az osztálytársammal néha el-e ,menjek énis cigizni,hogy ő majd elmondja ezt annak a fiúnak és majd felfigyel rám?
Igen elég számalmasnak meg stb. tünik,de a fiút aki tetszik nekem nemtudnám sehogyan máshogyan megközelíteni,mert félek ráírni,és a buszon is mellé ülni.
Hozzátenném a cigire semmi esetben sem szeretnék a fiú miatt rászokni,csak kipróbálni vajon így felfigyel-e rám.
Normális válaszokat kérek.köszönöm:)
Túl sok a bizonytalanság és a feltételezés. Nem biztos, hogy a fiú fülébe jut, hogy Te dohányozni jársz. Ha mégis, akkor is kevés az esélye, hogy ez fogja felkelteni az érdeklődését irántad.
Próbálkozz valami mással. De ha tetszel neki, elég ha néha a közelében vagy, ha lát Téged. Ha pedig nem, akkor a cigi sem segít.
Az nem jó, ha ezzel kell felhívd magadra a figyelmét, ha igazad van és bejössz neki, akkor nem ezen fog múlni. Szerintem emiatt nem éri meg.
Inkább olyankor menj a barátnőddel, mikor tudod hogy a sráccal megy ki, de nem kell ilyenkor sem cigizz, inkább a személyiségeddel hívd fel magaď a figyelmét.
Nem-cigizőként én is gyakran kerülök hasonló nehéz helyzetekbe, de igyekszem szem előtt tartani, hogy mi az, ami tényleg fontos. Az egészség.
18/L
Ilyet sem hallottam még, hogy a cigi miatt figyelne fel valaki valakire.. :D
Szerintem ez tök nagy marhaság. Ne cigizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!