Kostoltatok mar az uj Benson & Hedges afonyas pattintos cigit? Nektek is nagyon bejott? Es milyen uj (nem csak pattintos) cigi jott be iden ami nem annyira ismert de jo?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 15:17
1/10 anonim válasza:
Huu nem is hallottam még róla. Trafikokban is már elterjedt?
2/10 anonim válasza:
mindig az eros cigit szerettem (nem mintha a benson nem lenne az) de mikor ezt az afonyasat elszivtam (foleg hogy magat az afonyat nem szeretem)..baromi jo, uj kedvenc!
3/10 anonim válasza:
A legtöbb trafikba már árulják :)
4/10 anonim válasza:
Ez jól hangzik! Milyen erős? Mennyi pontosan az ára?
5/10 anonim válasza:
A dobozáról tudnátok felrakni képet?
7/10 anonim válasza:
Engem ma kínáltak meg egy szállal, finom volt! Az erősségére én is kíváncsi lennék, sajnos azt nem tudtam megnézni, megkérdezni.
9/10 anonim válasza:
Hülye kérdés, de hogy kéritek ki a dohányboltban? Áfonyás Bensont, vagy mondjátok, hogy Dual Purple?
10/10 anonim válasza:
Nem erdeigyumis? En ugy tudom hogy az, az ize is olyan.. Imadom:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!