Melyik az a nem partycigi és nem is annyira ismert, de nagyon jó?
Figyelt kérdés
mondanátok ilyet? árak?2010. júl. 9. 13:54
1/8 anonim válasza:
én a sárga philipmorrist szeretem, bár nemtudom nálad mi a "partycigi". árat nemtudok, 500-600ft körül van
3/8 anonim válasza:
Egyetértek ..
Philip Morris sárga kék nagyon jó
4/8 anonim válasza:
kimondottan nem partycigi de nekem most nagyon bejött a sárga szofi. Puha dobozos ezért nagyon lenéznének vele partyhelyen h mi ez a munkás cigi?! pedig köze nincs hozzá. 599Ft
5/8 anonim válasza:
camel ,lucky strike, kent, benson&hedges, gaulosies(így írják?), west. phil morrist ne szívj, mert proli.
7/8 anonim válasza:
magyarul azt akarod kérdezni h mi az a cigi
amit ha szívsz nem néznek le inkább menőnek
néznek, gondolnak?
füvescigi xd
am én személyszerint leszarom h mi a partycigi meg mi nem az, azt veszek amit szeretek:D
azért most nem fogok kidobni 1500 ft ot h Djarumot szívjak mert az menő:D
De ha egyszer veszel egy parycigit és drágálnád akkor a dobozát ne dobd ki, csak minden buliba töltsd meg valamivel ami olcsóbb és amit szeretsz:)
8/8 anonim válasza:
jóég, ennyire számít egy buliban hogy milyen a cigid doboza?...particigi...ezen jót röhögtem XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!