Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerettek vizipipázni?

Szerettek vizipipázni?

Figyelt kérdés
Milyen? Le kell tüdőzni? Káros? Kedvenc dohányotok?
2010. febr. 16. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én szeretek. Letüdőzni végülis nem kell, mert ez nem cigi, ezt az ízéért kell szívni, de ha letüdőzös sincs baj, mert ez nem káros. Bár itt úgy is lesz olyan aki azt mondja igen, de ez nem igaz. Az én kedvencem a mentás aroma:)
2010. febr. 16. 22:20
 2/11 anonim válasza:
citromos, szőlős, csokis, vegyes gyümölcsös, ánizsos, kávés, narancsos, rózsás, barackos, a teljesség igénye nélkül, ezek finomak, nekem az almás nem jött be. ez azért így teljesen nem igaz, hogy nem káros, de mondjuk úgy a 10000-ed része a károsanyag bevitel egy cigihez képest, mert ebben nincsen kátrány. kellemes, megnyugtató, én épp most is szívom:)
2010. febr. 16. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Naná, hogy... :) A vízipipát mindenképpen letüdőzöd, mert alapból ahogy szívod, a tüdődbe megy a füst (talán csak akkor nem, ha picit "hörpintesz" belőle, de azt csak a kezdők szokták :)). Károsnak káros, de annyira nem, mint a cigi, plusz nem okoz függőséget. 1 doboz dohányban van annyi nikotin, mint 1 szál cigiben ;) Az meg 5-6 tömésre elég. Az én kedvencem a mandarinos, de jó még a mentás, meggyes, pina coladás, epres, mentás-csokis... Viszont a kétalmásat, mangót és a rózsásat rühellem... XP
2010. febr. 17. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként nem a nikotin a fő káros a cigiben, hanem a kátrány. Ez meg a pipa füstjében dugig van. Én cigizek, nekem a pipa amolyan "menővagyokdivatolok" dolog. Semmi értelme, ha pl. kókusz írt akarsz, akkor vegyél bonti csokit. Szerintem semmi értelme, de sokan szeretik, ez magánvélemény.
2010. febr. 17. 17:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon finom. ^^, Cherry-set imádom, meg a menta/citrom keveréket.

Le lehet tüdőzni, de nem muszály.

Annyira káros fél óra vizipipa mint fél óra séta Budapesten a körúton.

2010. febr. 17. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
17:51-nek: Én nem azt mondtam, hogy a nikotin a legkárosabb. A nikotin okozza a függőséget. Ezért vannak cigifüggők és ezért nincsenek vizipipafüggők. Amúgy nem tudok arról, hogy a vizipipadohányban több kátrány lenne, mint a cigiben.
2010. febr. 18. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:
imádom(L) károsnak káros de tized annyira mint a cigi. és hát nem probáltam tulsokféle dohányt de jo a mentás :) meg a kiwis :D
2010. febr. 19. 21:51
 8/11 anonim válasza:
én is imádom, de aki azt mondja h nem káros, majd megnézem azokat amikor elpatkolnak gégerák miatt:)
2010. febr. 20. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
én cigizek, de vízipipázni utálok, de lehet velem van a baj :)
2010. febr. 20. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:

utolsó! nem veled van a baj :)

én is így vagyok ezzel,nem szeretek v.pipázni de cigizni meg igen,bár erre rásegített egy régebbi eset

na de mindegy:) hülyének néznek páran de ez van...

2010. febr. 24. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!