Budapesten hol lehet vízipipázni?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat :D az 5. illetve a 14. kerület illetve azok környéke lenne a legjobb, de ha csak máshol van az is jó. ja és a szabadban is megfelel :D2011. ápr. 12. 20:11
1/5 mr.brown válasza:
Bárhol lehet vizipipázni csak tudatmódosítószer ne legyen benne.
2/5 anonim válasza:
Ne hallgass az első válaszolóra egy pár cucc mehet beléje:) amúgy meg ott tolod ahol akarod, de én inkább egy cp-t meg weed-et nyomnék-e helyett.
4/5 anonim válasza:
én 14 keres vagyok, mi mindig a lakótelepre, az adria sétányra járunk, mert közel van. Vagy pedig az őrsre, oda a bódékhoz, a haverjaimmal midnig oda jártunk, sörözgettünk, meg vpztünk (ÉS NEM, NEM VANDÁLKODTUNK!), oda jött egy rendőr, látta hogy 18 alatt vagyunk javában, de ne mszólt, modnta hogy kulturáltak vagyunk, nem cseszeget minket, mert nem cisnáltunk semmit, meg amúgy is tilos. KOnkrétan haverságba váltunk el a jardtól, modnták hogy ha gáz van hívjuk őket:D
5/5 anonim válasza:
Meg amúgy sem tilos, bocsi hogy elírtam, csak vacakol a gépem mostanság:) kéne már reinstallálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!