Budapesten be lehet ülni valahova vízipipázni?
előző vagyok:
ja hogy 17 éves a csajod, hát akkor tuti... mi 14 évesen mentünk anno xDDD
Kevés helyen emlegetik, pedig szerintem Budapest egyik legjobb, ha nem a legjobb vizipipázója a Rotana Café. Voltam már Zöld Teknősben, Soterban, Shirazban, Kahwaban meg Isten tudja még hol, de sehol nem tudtak adni olyan vízipipát, amit otthon tömök magamnak, ráadásul általában ócska pipákat adnak (kivéve ezek közül talán Shirazt).
Rotana Café az a Fadrusz utcában van a 11. kerületben. Móriczig kell menni villamossal vagy bussza, onnan pedig Bartók Bélán felfelé a 49-es vonalán kell haladni a Kosztolányi tér felé bal oldalt pár utcát, és Fadrusznál bekanyarodni balra. Menni-menni és az utca vége felé lesz a Rotana. Én azért szeretem ezt a helyet, mert minőségi szír pipákat adnak, lehet választani Nakhla vagy Fakher minőség közül és kényelmes helyek vannak, akár nagyobb számú csoportnak is. Most vannak új felszolgálók, akik kicsit még el vannak tévedve, de amúgy korrekt abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!