Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Budapesten be lehet ülni...

Budapesten be lehet ülni valahova vízipipázni?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nincs vízipipám, de hallottam, hogy vannak helyek BP-n ahova be lehet ülni és nem kell vinni külön vízipipát, csak fizetni kell érte.Igaz ez?
2011. júl. 12. 19:00
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Barátnőm kiskorú(17éves) ő is jöhet, vagy kiskorúakat nem engednek be?
2011. júl. 12. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hősök teréhez közel, az Andrássy úton, ha jól emlékszem.
2011. júl. 12. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2011. júl. 12. 20:42
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. júl. 12. 22:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Fehér hollóban (blaha környékén)kiadják kiskorúnak is.. meg van egy nagyon jó, Vörös oroszlán. baromi hangulatos, az oktogonnál..de ott igazolnod kell magad..viszont ha te vagy annyi..akkor el tudod intézni h tőle ne kérjenek.
2011. júl. 12. 22:40
 6/14 A kérdező kommentje:
A fehér holló is jól hangzik :D Köszi a választ :)
2011. júl. 13. 14:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Zöld teknős, és az 1001 éjszaka kávézó, mi mindig ide jártunk. A zöld teknős jobb, de később nyit, szal nálunk ha az első órák elmaradtak a suliba és vpzni akartunk akkor mindig az 1001be mentünk. 1 pipa két személyre egy 1000es környékén van az ára, és igen kiskorúakat is kiszolgálnak, bár nem biztos, vagy csak tőlünk sosem kérdezték meg hogy azok vagyunk-e. Nem kell vinni semmit, csak pénz, ugyan úgy adnak egy "étlapot" amiben van hogy milyen dohány, és kaját/piát adnak. 4/6-os villamos vonaán, a Nyugati pu.és az Oktogon között a Dessewffy utca 53-as szám alatt van az 1001 a zöld teki meg rögtön mellette. Remélem segítettem.
2011. júl. 13. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

ja hogy 17 éves a csajod, hát akkor tuti... mi 14 évesen mentünk anno xDDD

2011. júl. 13. 21:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Jól hangzik köszi :DD
2011. júl. 13. 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Kevés helyen emlegetik, pedig szerintem Budapest egyik legjobb, ha nem a legjobb vizipipázója a Rotana Café. Voltam már Zöld Teknősben, Soterban, Shirazban, Kahwaban meg Isten tudja még hol, de sehol nem tudtak adni olyan vízipipát, amit otthon tömök magamnak, ráadásul általában ócska pipákat adnak (kivéve ezek közül talán Shirazt).

Rotana Café az a Fadrusz utcában van a 11. kerületben. Móriczig kell menni villamossal vagy bussza, onnan pedig Bartók Bélán felfelé a 49-es vonalán kell haladni a Kosztolányi tér felé bal oldalt pár utcát, és Fadrusznál bekanyarodni balra. Menni-menni és az utca vége felé lesz a Rotana. Én azért szeretem ezt a helyet, mert minőségi szír pipákat adnak, lehet választani Nakhla vagy Fakher minőség közül és kényelmes helyek vannak, akár nagyobb számú csoportnak is. Most vannak új felszolgálók, akik kicsit még el vannak tévedve, de amúgy korrekt abszolút.

2012. jan. 12. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!