Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vérvétel alapján meg lehet...

Vérvétel alapján meg lehet tudni hogy valaki dohányzik-e?

Figyelt kérdés

Vérvételre megyek, és a szülök nem tudják hogy dohányzom.

Teljes vérképet néznek.

Ilyen szürö vizsgálat szerü mert nem konkrétan egy dolgot néznek hogy nincs e baj.

Anya megtudhatja igy hogy dohányzom?

2015. márc. 10. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Rosszabb lehet jóval a vérképed a dohányzás miatt. Ha sokat dohányzol, és ha emellett semmi szervi elváltozás nem indokolja a pocsék vérképet akkor az orvos ebből következtethet a cigire. De inkább ne dohányozz, hagyd a fenébe, jobb úgy az élet. És le se buksz akkor. :) És paráznod sem kell miatta. :)
2015. márc. 10. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha direkt ilyen szereket keresnek pl nikotin akkor.

de az alap vérvétel nem mutatja ki

2015. márc. 10. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem fogsz lebukni, nyugi.

A cigiről viszont érdemes lenne lemondani.

2015. márc. 10. 20:19
 4/9 anonim válasza:
24%
Ne dohányozz! Miért kell dohányozni, büdös, káros, pénzpazarló és időpocsékoló is? Hagyd már a fenébe. Nagyon sajnálom, hogy egyre több ember cigizik...
2015. márc. 10. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne gyújts rá és akkor nem lesz gond.
2015. márc. 10. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:

nem szivok sokat.

Van hogy valamelyik nap nem is szivok.

És nem olyan nagyon régota, kb fél éve.

2015. márc. 10. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Minek szívod, ha fosol? Én sose bújkáltam érdekes...
2015. márc. 12. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

6: Kérdező, ha nem szívsz sokat, akkor semmi nem fog vérképből látszani, amit én írtam az csak a nagyon erős dohányosokra vonatkozik akik min. másfél-két dobozzal szívnak. Én annyit szívtam annak idején és az én vérképem is pocsék volt és, mint kiderült amiatt. Viszont akkor meg pláne felesleges szívnod, most még könnyedén és nagyobb károk nélkül, meg kínok nélkül abba hagyhatnád, később jóval nehezebb lesz.

/ Egy volt dohányos. /

2015. márc. 12. 17:24
 9/9 Brian0 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem tudom hány éves lehetsz, de pont abban a korban, amikor fontos mit gondolnak rólad. Ezek az emberek nem biztos hogy ott lesznek veled évek múlva, a cigi viszont igen.

A ciginek semmi előnye nincs. Ha szeretsz dohányozni, miért nem teszed a nap 24 órájában, ha nem szereted,akkor meg miért szívod. Nem szívsz sokat? Ha szereted a répát, miért nem eszel minden percben, ha nem szereted akkor meg miért teszel ilyen hülye kijelentést, ma csak 1 vagy 2 répát ettem meg. nem hangzik hülyén. 19 évig cigiztem. 14 éves koromtól. tudom mit eszélek. Rgyetlen dohányos sem maga dönt arról, hogy dohányos lesz, sőt, akik megusszák, nagyon is szerebncsések ebben. Ezt minden dohányos így gondolja, minden dohányos bánja a napot, amikor először rágyűjtott. Egyik dohányos se szeret dohányozni, de ha az elvonási tüneteket akarja enyhíteni, akkor muszáju, és így hazudni kezdenek másoknak és a maguknak, hogy miért is cigiznek. Nekem a cigire ráment az anyámmal való jó kapcsolatom tini koromban, ráment az anyagi jólétem, büdös és koszos voltam tőle midig, sose éreztem magam tisztának (ez azután tudatosult, hogy letettem).

2015. márc. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!