A vérvétel kimutatja, hogy valaki dohányzik vagy dohányzott már?
Dehogy mutatja!
ha valakitől vért vesznek ilyet nem keresnek!!!
:/
Nekem anyukám nem tudja és pénteken lesz egy altatás nélküli rutinműtétem.Szerintetek ott valami ki fog derűlni?
Amúgy csak érzéstelenítve leszek.
És kedves első mit csinálsz a honvéd kórházban, takarítasz vagy irodista vagy?
Max megemelkedett széndioxid vagy szénmonoxid nyomait lehetne vértesztből kimutatni, ami dohányzásra utalhat de az egyrészt napok alatt ürül, másrészt tulajdonképpen még csak nem is bizonyító erejű.
Nikotint sincs értelme keresni egyáltalán, mert ha én reggel elszívok 1 szál cigit akkor kb. délután ugyan annyi nikotin lesz a véremben, mintha egy paradicsomos szendvicset reggeliztem volna, meg ebédre krumplipürét... Kb semennyi.
Kérdező:
Nem vizsgál ilyesmit senki egy kórházban, pláne nem is érdekli őket, hogy te bagózol-e vagy sem.
Viszont annál nagyobb baromság, mint, hogy menőzésből cigizz nincs, úgyhogy saját érdekedben tedd le...
Nem menőzés...
De azért köszi a válaszod.
Második vagyok! Kedves Első válaszoló!
Én is egészségügyben dolgozom, igaz nem szoktam vért venni, de labor eredményt már én is láttam, és tanultam is elemezni.
Megmondanád, hogy milyen név alatt fut az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!