Gáz, ha 14 évesen még ki se próbáltam a dohányzást?
Figyelt kérdés
Szüleim sem próbálták még állításuk szerint.. Azért érdekel, mert egyre több nálam 2-3 évvel fiatalabbat fiút, és lányt látok pöfékelni.2015. márc. 1. 11:05
1/14 anonim válasza:
Dehogy gáz, 26 vagyok, sose gyújtottam rá.
2/14 anonim válasza:
Dehogy gáz, ne is gondolj ilyen butaságra hogy gáz lenne.
3/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, 22 vagyok és én se próbáltam ki, amire büszke is vagyok.
4/14 anonim válasza:
én tavaj kipróbáltam, nem éreztem tőle semmit úgyhogy nem szivtam többet. 20f
7/14 anonim válasza:
En is 14 vagyok, lassan 1 eve dohanyzom , es le akarom tenni de sajnos nem olyan egyszeru, addig csinalod jol amig nem probalod ki, a mai vilagba mar nem leszel menobb tole!!!
8/14 anonim válasza:
Nem gáz!!! Ne próbáld ki szerintem, főleg ne mások miatt.
9/14 anonim válasza:
Még sose gyujtottam rá és nem is tervezem... ezt javaslom neked is :)
Inkább matekozd ki mit tudnál venni magadnák egy havi adag cigi árából
10/14 anonim válasza:
Az sokkal nagyobb gáz csak hogy stílszerű legyek, hogy ilyen kérdést kiteszel. Soha életembe nem gyújtottam rá és amióta apukám a dohányzásban miatt meghalt még jobban utálom. Isten ments, hogy valaha kipróbáld. A kábítószerekre is ezt javaslom. Ne haragudj, ha bántó volt, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!