Elképzelhető, hogy ezt a cigi okozhatta?
Figyelt kérdés
Nem régóta dohányzom,de pár napja fura dolog történt velem. Az egész szám keserű,még a nyelvem is és amikor levegőt veszek,akkor is érzem! Plusz,szájon át történő levegővételkor olyan,mintha forró levegőt szívnék be. Ez a kellemetlenség csak olyankor szűnik meg,ha éppen eszem valamit,vagy ha rágózom. Küzdött már valaki hasonló problémával? El fog múlni magától?2015. febr. 28. 21:33
1/3 anonim válasza:
Persze hogy a cigi okozta. És nem tudom hogy hogy tudtad csak most észrevenni. a rothadt füst jön fel,ez ilyen
2/3 anonim válasza:
Elfog múlni ha nem gyújtasz rá. Lehet túl erőset szívsz vagy nem esik jól ez a fajta.
3/3 anonim válasza:
Maximum ha allergiás vagy valamire,a cigiben. Én 10 éve szívom,napi 1 dobozzal, sosem tapasztaltam ilyesmit, és egyik ismerősöm sem,aki több évtizede szívja. Lehet te érzékenyebb vagy rá. Ha nem régóta szívod,lehet,még le tudod tenni, próbáld meg,hátha elmúlnak a tüneteid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!