Okozhatta a vízipipa ezt?
Figyelt kérdés
Télen még cigiztem, tavasztól egyre kevesebbet. Életemben ez volt a 4. pipázásom, de amennyire emlékszem ilyet egyszer sem tapasztaltam (első 3 pipázásnál még nem cigiztem, szóval ezért furcsa hiszen akkor cigimentes voltam és semmi bajt nem okozott a pipa):
- szédülés
- hányinger
- hirtelen melegem lett
Ez tegnap volt, ma meg fájt/nyom a fejem pedig nem vagyok fejfájós típus. A pipát olyan ember tömte aki most kapta. :D
Valami baj volt vagy normális hogy ilyesmit okoz a vízipipázás kezdőknél? (de mondom a furcsa az hogy pár éve mikor először próbáltam a pipát semmi ilyen nem volt)
ui.: szinte teljesen üres volt a hasam ez lehetett a gond?
2012. jún. 28. 19:39
1/5 anonim válasza:
Kérdés mennyire szivtad? Mert ha tulzásba viszed a dolgot,akkor oxigénhiányos állapot léphet fel,ami okozhat ilyeneket.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát szívtam eléggé:/ amikor szédültem, akkor kevésbé szívtam
2012. jún. 28. 21:57
3/5 anonim válasza:
Ennek van egy kúltúrája,tartsd be és nem lesz ilyen gondod!
4/5 anonim válasza:
tehát a kérdésed az, hogy ebben a nyári 30-40 fokos kánikulában, tömény füstöt szívsz a tüdődbe, ezzel oxigén hiányt előidézve+ még szénmonoxid és széndioxid is van ott rendesen, meg egyéb gázok... akkor az a kérdésed, hogy szédülhetsz e? lehet e hányingered? komolyan? nem egyértelmű a válasz?
5/5 anonim válasza:
utolsó, én ebben a 30-40 fokos kánikulában szívtam nem mosott dohányt és semmi bajom nem lett (amúgy nem sok CO2-t és CO-t tartalmaz) szerintem inkább az volt a hiba hogy nagyokat szívott és gyorsan, nah az okoz ilyen tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!