Egyszerűen imádok cigarettázni, mindenki azt mondja, hogy, hogyan tudom olyan élvezettel szívni, ahogy szívom.
Minden szált okkal szívok el, mielőtt rágyújtok a fejemben van az ok, hogy most azért mert xy felidegesített vagy hasonló. Unalomból nem szoktam cigizni.
Illetve most letettem 5 hónapra, de újra rá szeretnék gyújtani/szokni, mert egyszerűen lelkileg olyankor a mennyországban érezhetem magam (szerelmi bánat a fő ok).
Simán kibírom cigi nélkül, ha kell, de boldogabb vagyok, ha szívhatom/szívom.
2015. febr. 27. 17:34
1/8 anonim válasza:
Pont hogy MÉG nem függőség,mert ahogy írod is ,bírod nélküle, Inkább csak úgy vagy vele hogy ha jól esik miért ne szívd. Ezt gondolhatod szerintem
2015. febr. 27. 17:35
2/8 anonim válasza:
Tetszik a szertartás.
2015. febr. 27. 17:40
3/8 A kérdező kommentje:
Előtte egy évig szívtam rendszeresen, stresszes volt az életem nagyon (magánéleti gondok, sok, hirtelen, feldolgozhatatlan események).
Gyomoridegem elmúlt tőle teljesen, igaz, hogy roncsoltam a tüdőm, de boldognak éreztem magam.
2015. febr. 27. 17:43
4/8 anonim válasza:
szerintem te már függő vagy (ha tényleg leakarnának szokni az emberek akkor egyszerűen letudnának)
2015. febr. 27. 17:53
5/8 A kérdező kommentje:
De én pont, hogy akarom szívni, amikor először rágyújtottam, aki megtanított cigizni, is pont olyan élvezettel szívja/szívta.
Én is kipróbáltam így, megtanított rá, és igaza volt, tényleg boldogság hormont tartalmaz.
2015. febr. 27. 17:56
6/8 anonim válasza:
Vannak, akik megszokásból és függőségből szívják, naponta 1-2 dobozzal, folyamatosan, de 2 perc alatt leszívják vagy eldobják a felét, mert nem élvezik ki, csak szívják. A dohányzás egészségtelen, ez tény, de ha már valaki szívja, akkor legyen benne öröme. Szerintem ez így teljesen jó. :D
2015. febr. 27. 17:59
7/8 anonim válasza:
szerintem keress valami más boldogságforrást, mert a cigi nem épp endorfint termel.
2015. febr. 27. 17:59
8/8 anonim válasza:
Sokan azért kezdenek el hízni, mert leteszik a bagót. Pótcselekvést keresnek. Ha felidegesítenek akkor azért szívod, hogy a feszültséged levezesd. Én jobban javaslom a mozgást! Igaz, nem lusta embereknek való de sokkal hatásosabb boldogságforrás. És hosszabb távon még a testnek is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!