Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotin függőség vagy más?

Nikotin függőség vagy más?

Figyelt kérdés

Egyszerűen imádok cigarettázni, mindenki azt mondja, hogy, hogyan tudom olyan élvezettel szívni, ahogy szívom.

Minden szált okkal szívok el, mielőtt rágyújtok a fejemben van az ok, hogy most azért mert xy felidegesített vagy hasonló. Unalomból nem szoktam cigizni.

Illetve most letettem 5 hónapra, de újra rá szeretnék gyújtani/szokni, mert egyszerűen lelkileg olyankor a mennyországban érezhetem magam (szerelmi bánat a fő ok).

Simán kibírom cigi nélkül, ha kell, de boldogabb vagyok, ha szívhatom/szívom.

2015. febr. 27. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Pont hogy MÉG nem függőség,mert ahogy írod is ,bírod nélküle, Inkább csak úgy vagy vele hogy ha jól esik miért ne szívd. Ezt gondolhatod szerintem
2015. febr. 27. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Tetszik a szertartás.
2015. febr. 27. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Előtte egy évig szívtam rendszeresen, stresszes volt az életem nagyon (magánéleti gondok, sok, hirtelen, feldolgozhatatlan események).

Gyomoridegem elmúlt tőle teljesen, igaz, hogy roncsoltam a tüdőm, de boldognak éreztem magam.

2015. febr. 27. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem te már függő vagy (ha tényleg leakarnának szokni az emberek akkor egyszerűen letudnának)
2015. febr. 27. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:

De én pont, hogy akarom szívni, amikor először rágyújtottam, aki megtanított cigizni, is pont olyan élvezettel szívja/szívta.

Én is kipróbáltam így, megtanított rá, és igaza volt, tényleg boldogság hormont tartalmaz.

2015. febr. 27. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak, akik megszokásból és függőségből szívják, naponta 1-2 dobozzal, folyamatosan, de 2 perc alatt leszívják vagy eldobják a felét, mert nem élvezik ki, csak szívják. A dohányzás egészségtelen, ez tény, de ha már valaki szívja, akkor legyen benne öröme. Szerintem ez így teljesen jó. :D
2015. febr. 27. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem keress valami más boldogságforrást, mert a cigi nem épp endorfint termel.
2015. febr. 27. 17:59
 8/8 anonim válasza:
Sokan azért kezdenek el hízni, mert leteszik a bagót. Pótcselekvést keresnek. Ha felidegesítenek akkor azért szívod, hogy a feszültséged levezesd. Én jobban javaslom a mozgást! Igaz, nem lusta embereknek való de sokkal hatásosabb boldogságforrás. És hosszabb távon még a testnek is jó.
2015. márc. 1. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!