Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ilyen egyszerű lenne a leszokás?

Ilyen egyszerű lenne a leszokás?

Figyelt kérdés
24/F Bő két évet cigiztem és most sablonos módon újévkor megfogadtam, hogy leteszem a cigit, igazából csak a saját, jól felfogott érdekem miatt. Másodikán már nem is érdekelt az egész. Nem sóvárogtam utána, nem kívántam a cigit, mikor megkínált egy ismerősöm olyan volt, mintha valami rossz dologgal kínálna. Létezik az, hogy két év után, napi egy közepesnél valamivel gyengébb doboz cigit végül ilyen könnyű lerakni? Ezek szerint csak azért szívtam, mert kellett valami az életembe?

2015. jan. 4. 02:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, nem voltál rászokva és csak a szertartás miatt gyújtottál.
2015. jan. 4. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak ne hogy az legyen , milyen könnyű leszokni mert nekem már nyolcszor sikerült. Majd egy év múlva mondd ezt.
2015. jan. 4. 09:11
 3/9 A kérdező kommentje:
2-ik, nekem ez volt az első rászokás és az első leszokás is. van már tapasztalatom a függőségek terén hidd el, a cigi előtt például az ismert mmorpg játék függője voltam, le sem írom mennyit játszottam vele. azt is egyik napról a másikra tettem le és azt még keményebbnek is éreztem, mint függőség faktort. a dohányzás azzal ellentétben ráadásul komoly összegeket is jelentett, egy év alatt biztos, hogy ráköltöttem 150ezret számításaim szerint, ez azért szintén elég nagy segítség, ha arra gondolok, hogy mennyi értelmesebb dologra költhettem volna, pláne, hogy nem úszok a pénzben.
2015. jan. 4. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok kérdező fel a fejjel ne bánkódj nem a múlt számít hanem a jövő, az a lényeg hogy több pénzed marad vehetsz jó cipőt ruhát gépet motort gitárt bármit.
2015. jan. 4. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ez mindenkinél más :) neked szerencséd volt,mert valakinek kínkeservesen megy csak
2015. jan. 4. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:
én alapvetően elég hajlamos vagyok a függőségre, szinte nem is tudnék úgy élni, hogy ne legyek aktuálisan valaminek a függője :D csak szerencsére 90%-ban ez kimerül olyanban, ami semmit nem befolyásol negatívan. a cigi esetében így a tapasztalat után kitudom azt mondani, hogy csak egy cél kellett hozzá. nagyobbrészt az, hogy legyen valami magasabbrendű cél, amire pl kell a pénz, kisebbrészt a mindenki által jól ismert magyarországi cigihelyzet :D
2015. jan. 4. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
2 év ? Az semmi,persze,hogy el tudtad dobni!
2015. jan. 5. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
" 2 év az semmi " . Nem semmi! Igen is nagy dolog ha valaki leszokik bármennyi idő után. Miért nem tud akkor valaki egy-két hónap után leszokni?
2015. jan. 5. 14:41
 9/9 anonim válasza:
Kedves kèrdező! Igen, ilyen pofon egyszerű a leszokás! Sokan nem hiszik el...magam sem hittem el. 10 èvig kemènyen cigiztem, majd egy ismerősömtől megkaptam Allan Carr -Rövid úton leszokni a dohányzásról c. könyvèt. Nem tagadom, 3 èv múlva fogtam neki a könyvnek, mert fèltem a leszokással járó borzalmas 'elvonási tünetektől'. Ám mily meglepő, alig vártam, hogy vège legyen a könyvnek, ès elszìvjam az utolsó cigarettámat. Ennek már 2 ève, ès bátran kijelentem, hogy azóta sem hiányzik! Az, hogy azèrt ment könnyen, mert nem szoktál rá elèggè -ahogy itt egy válaszoló ìrta- hülyesèg. A nikotin egy drog, amire rászokhatsz csak egyetlen egy szál cigaretta elszìvásával is. Nincs mèg egy ilyen drog a világon, amire ilyen könnyen rá lehet szokni... Ha valakit èrdekel, szìvesen elmondom a kèmiai dolgokat, de itt nem rèszleteznèm. Ez az egyik hobbim, ès szìvesen segìtek bárkinek, ha leakar szokni.
2015. szept. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!