Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha napi 1-2 szál cigit szívok...

Ha napi 1-2 szál cigit szívok akkor ugye nem számítok dohányosnak?

Figyelt kérdés
L/18

2015. febr. 17. 19:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát hétvégén ha itthon vagyok nem tudok cigizni és nem leszek tőle idegbajos mint az osztálytársaim akik a suliban alig várják hogy kicsengessenek 5.óráról és mehessenek cigizni :D
2015. febr. 22. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 8 éve dohányzok, de ha nem akarok rágyújtani vagy nincs kedvem kimenni a hidegbe akár 2 hétig se gyújtok rá és nem hiányzik. Alapjáraton napi legalább 8 szálat szívok, ha olyan van akár egy dobozzal is elmegy egy nap, tök rendszertelen mikor mennyit szívok.

Szóval a fenti logika alapján én 8 éve nemcigis vagyok ugyanúgy? :D Amúgy de, dohányosnak számítasz. Bárki aki cigizik - az cigis. Ez tök egyszerű:D ha nem akarsz dohányos lenni akkor nem cigizel. Ennyi.

2015. febr. 26. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne hazudozzatok magatoknak legalább. Én is cigizek sajna, meg tudom állni hogy ne gyujtsak rá de tudom hogy ez már függőség. Ahogy a tiéd is. Remélem azóta sikerült leszoknod
2020. okt. 31. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!